Кулінарна фольга – незамінний помічник при запіканні овочів і м’яса в духовці, а також для приготування випічки, тому в даному огляді відповімо на питання, що цікавлять багатьох питання.
Запечені в духовці ароматні овочі, ніжна риба або соковите м’ясо виходять такими саме завдяки харчовій фользі, в яку загортають при готуванні, але впливає на якість приготування, якою стороною.
Кефір широко використовується в нашій кулінарії для отримання пухкої випічки, як солодких, так і не солодкою, але що робити, якщо вдома закінчився кефір і чим його можна замінити...
Ніжне і повітряне печиво «Савоярді» активно використовується кулінарами при приготуванні тістечок і тортів, а також всіма улюбленого десерту – «Тірамісу», але у багатьох немає можливості знайти і купити.
В азіатській кухні рисовий оцет використовується в багатьох традиційних стравах, зокрема і в улюблених багатьма – роли і суші, але в наших магазинах знайти і купити оцет з...
Якщо мистецтво випікання цього улюбленого всіма ласощі вам непідвладне, прислухайтеся до секретів досвідчених господинь. Ми зібрали добірку основні проблеми, що пояснюють, чому млинці