Смачні салати на швидку руку з простих продуктів

Час приготування: 60 хв

Добірка рецептів салатів на швидку руку з простих продуктів стане в нагоді будь-якій господині. На покрокових фото видно, як правильно нарізати продукти, в якій послідовності змішувати і як подавати. Тепер гості не застануть вас зненацька!

Салат з плавленим сирком

У цьому випадку важливо якість основного продукту, від присутності в ньому смакових добавок безпосередньо залежить результат. Готується страва з простих інгредієнтів, рецепт з покроковими фото зазначено і кількість потрібних компонентів, та спосіб їх нарізки.

Необхідні продукти:

  • 1 свіжий огірок;
  • 1 стиглий помідор;
  • 1 плавлений сирок;
  • 100 г готових сухариків або 3 скибочки білого хліба для підсмажування;
  • 1-2 ст. л. майонезу «Провансаль».

Приготування:

  • Промити овочі, викласти їх на тканину, щоб пішла зайва волога.

  • Нарізати дрібними кубиками огірки.

  • Так само нашаткувати м’якоть стиглих томатів.

  • Подрібнити сирок на шматочки потрібного розміру.

  • Останніми в салат відправляються сухарики. Можна взяти готові або з – підсмажити на сковороді без масла.

  • Блюдо, приготоване на швидку руку з простих продуктів за цим рецептом з фото, заправити майонезом або ароматною олією.

Подавати закуску в якості самостійного частування або як добавку до пюре або плову.

Щоб плавлений сирок було легше нарізати кубиками, слід його злегка підморозити.

Салат «Венеція» з копченою ковбасою

Для цієї страви нічого не потрібно варити. Всі інгредієнти для салату на швидку руку з простих продуктів за рецептом з покроковим фото, нарізаються відразу.

Необхідні продукти:

  • 120 г копченої ковбаси;
  • 1 сира морква;
  • 1 свіжий огірок;
  • 150 г будь-якого твердого сиру;
  • 1 банку консервованої кукурудзи;
  • майонез «Провансаль» – за смаком.

Приготування:

  • Промити овочі і обсушити їх рушником. Зняти з ковбаси шкірку, нарізати продукт соломкою.

  • Твердий сир нашаткувати так само.

  • У огірків зрізати кінчики, подрібнити овоч відповідними шматочками. Якщо шкірка тверда, її краще зрізати.

  • Очистити моркву, натерти на тертці для страви по-корейськи або порізати соломкою вручну.

  • Злити розсіл з кукурудзи, відправити зерна в загальну тару.

  • Змішати всі продукти для салату на швидку руку з простих інгредієнтів в одній мисці.

Подавати до столу, частування за рецептом з покроковими фото готове.

Не можна зберігати подібні закуски більше 12 годин, навіть у холодильнику, тому готувати їх у великих кількостях не варто.

Салат «Білосніжка»

Бюджетний і низькокалорійний салат на швидку руку готується дуже швидко. Справжня палочка-виручалочка в разі раптового приходу гостей. За рецептом з фото зробити його може навіть початківець кухар.

Необхідні продукти:

  • 250 г білокачанної капусти;
  • 2 яйця;
  • 3-4 ст. л. Консервованого горошку;
  • мелений чорний перець і сіль – за смаком;
  • 1 ст. л. майонезу «Провансаль».

Приготування:

  • Зварити яйця круто, відправити їх в крижану воду і очистити.

  • Дрібно нашаткувати капусту.

  • Присипати її сіллю і меленим перцем, злегка обжати руками.

  • Розділити яйця, салат підійдуть тільки білки. Нашаткувати тонкою соломкою.

  • Змішати всі продукти в салатниці, додавши горошок і майонез.

При подачі салат на швидку руку з простих продуктів прикрасити улюбленої зеленню. На покроковому фото-рецепту показано, як це зробити.

Салат зі свіжих овочів і сосисок

Ситна і ароматна закуска готується дуже швидко, а з’їдається в одну мить!

Необхідні продукти:

  • 2 томата;
  • 3 свіжих огірка;
  • 2 сосиски;
  • 150 г оливок без кісточок;
  • 100 г сиру «Проволоне»;
  • 1 гострий перець;
  • 150 мл майонезу «Провансаль».

Приготування:

  • Промити свіжі овочі і обсушити їх на рушник або паперових серветках. Порізати великими шматочками жовті і червоні томати.

  • Огірки нашаткувати півкільцями.

  • Оливки розрізати навпіл.

  • Нашаткувати кружечками сосиски (не дуже тонкими).

  • Очистити гострий перець від насіння і перегородок, порізати дрібними смужками.

  • Тонкими пластинками настругати сир.

  • Підготовлені продукти змішати в глибокій мисці або каструлі, заправити соусом.

Подавати готовий салат в скляній салатниці, закуска яскрава, в прозорій посуді виглядає ще апетитніше.

Салат з крабовими паличками і свіжим яблуком

Нестандартний спосіб об’єднати найпростіші продукти. Виходить свіжо, оригінально і дуже смачно.

Необхідні продукти:

  • 400 г крабових паличок;
  • 400 р консервованого зеленого горошку;
  • 4 яблука;
  • 1 лимон;
  • 4 яйця;
  • 4 ст. л. майонезу «Провансаль».

Приготування:

  • Зварити круто яйця, охолодити і почистити. Розморозити крабові палички. Нарізати їх поперек на невеликі кубики.

  • Очистити фрукти від серцевини і шкірки, нашаткувати дрібними шматочками. Скласти в глибоку миску, збризнути 1 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку.

  • Спеціальним пристосуванням подрібнити яйця. Можна просто порубати ножем.

  • Підготовлені продукти змішати в глибокій мисці або в каструлі з нержавіючої сталі, додати майонез і сіль за смаком.

Подавати в порціонних креманках або загальній красивій салатниці.

Салат з сухариками

Вигідне поєднання простоти і вишуканості робить цей салат привабливим для всіх прихильників швидкого харчування. Нічого складного, мінімальний набір простих інгредієнтів і ефектна подача – ось основні переваги апетитної страви.

Необхідні продукти:

  • 5 яєць;
  • 300 г копченої ковбаси;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 2 упаковки сухариків;
  • 1 банку консервованої кукурудзи;
  • майонез – за смаком;
  • листя салату і зерна граната – для декору.

Приготування:

  • У глибокій мисці перемішати соус з сухариками.

  • Зняти шкірку з ковбаси, нарізати дрібною соломкою. Відправити в загальну посуд.

  • Попередньо відварити яйця і охолодити. Очистити їх від шкаралупи, порізати дрібними кубиками.

  • Злити сироп з кукурудзи, відправити до решти продуктів.

  • Дрібно нашаткувати промиту і просушену зелень, відправити в спільну компанію. Заправити салат майонезом за смаком, викласти на тарілку з листям салату.

Присипати поверхню страви гранатом, подавати відразу ж.

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь