Начинка необхідна для самих різних страв. Це вироби з тіста, м’ясні страви, холодні і гарячі закуски. Помістити всередину одного продукту інший продукт, начинити його — проста і геніальна ідея. Так можна поєднувати різні смаки, робити страви більш цікавими і ситними. Однак, перш ніж це зробити, начинку необхідно приготувати. Приготування начинок може зводитися як до дуже простих операцій, так і зажадати від кулінара певної майстерності. Рідко коли можна купити готову начинку, ну хіба що фарш або повидло, тому зазвичай готується домашня начинка. Де тільки не використовують начинку, є начинка для пирогів, начинка для лаваша, начинка для тарталеток, начинка для піци, начинка для млинців, начинка для торта, начинки для ролів. Смачні начинки рідко коли можна приготувати навмання або по пам’яті, вірніше буде прочитати рецепт начинки, або подивитися як зробити начинку по фото-рецептом.

Яка начинка вам потрібна

Є солодкі начинки, наприклад, шоколадна начинка, сирна начинка, начинка з яблук. Такі начинки часто використовують, коли хочуть приготувати тісто з начинкою (начинка для дріжджового тіста, начинка для листкового тіста). Але начинка для тіста може бути і не солодка, це начинка з капусти, начинка з фаршу, куряча начинка, начинка з сиру, м’ясна начинка, сирна начинка. Пироги і пиріжки з такими начинками виходять ситні і ароматні. Окрема тема — закуски з різними начинками. Начиняти можна, знову ж таки, вироби з тіста, яйця. Проста начинка для яєць, начинки для лаваша — рецепти, які завжди затребувані. Начинку можна помістити і в такі продукти, як овочі і м’ясо, наприклад, в м’ясний рулет. Популярна і смачна начинка для м’яса — це сир, гриби, цибуля. А якщо ви хочете приготувати смачну запечену птицю, дивіться як приготувати начинку для курки, качки або гусака. Варто згадати і фаршировані овочі, для їх приготування теж використовуються начинки. Фото рецепти розкриють самих різних страв.

20 хв0266
Рулети з лавашем – дуже популярна закуска, адже готується вона просто, а виходить смачно і ситно. Начинки для лаваша можуть бути самими різними, а значить