20 хв1
Віденська піца (Pizza Viennese) – традиційна страва італійської кухні. Віденська піца є піцою з начинкою з томатного соусу, сиру моцарелли і віденських ковбасок. Незважаючи на назву
20 хв1
Піца Боскайола (Pizza Boscaiola) – традиційна страва італійської кухні. Піца Боскайола є піцою в неаполітанському стилі з начинкою з моцарелли, грибів та італійських ковбасок сальсичча.
30 хв4
Різотто з гарбузом і моцареллою (Risotto con zucca e mozzarella) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви різотто. Найголовнішою відмінністю будь-якого різотто є кремова консистенція.
20 хв2
Піца капрезе (Caprese Pizza) – традиційна страва італійської кухні. Піца капрезе є різновидом італійської піци, яку прикрашають помідорами чері, моцареллою ди буфала, оливковою олією
50 хв4
Різотто з креветками (Risotto ai gamberetti) – один із численних варіантів приготування всіма відомої італійської страви з рису – різотто. Різотто зазвичай готують із круглозерного рису з високим.
45 хв4
Пастичо ді різо (Pasticcio di Riso allá moda di Cavour) – італійська запіканка, виготовлена ​​з рису.  Камілло Бенсо, перший прем’єр-міністр Італії, граф Кавур, дуже любив рис
40 хв5
Рис по-кантонськи ( Rіso alla cantonese) – цей рецепт дуже люблять в Італії, хоча його коріння сягає в Китай. Назва рису по-кантонськи походить від китайського міста Кантон (Canton).
1 год 40 хв
Ньоккі алла романа чи ньоккі по-римськи (Gnocchi alla romana) – традиційні італійські ньоккі, популярні у Римі. Ньоккі алла романа готують із манної крупи та запікають у духовці під...
1 год 20 хв2
Фокаччині (Focaccine) –  італійські коржики з начинкою.  Традиційно фокаччині готують із картоплі, але також популярні варіанти з рису. Фокаччині з рису з шинкою
35 хв4
Мігліо алла маринара (Miglio alla marinara) – традиційне італійське поєднання гарніру з пшонки з додаванням оливок та каперсів. Просте блюдо із пшонки, при цьому цікавий, незвичайний смак.
50 хв4
Різотто із зеленим горошком та беконом (Risotto con piselli e bacon) – один з варіантів приготування традиційної італійської страви різотто.
2 год 5 хв6
Такий розсольник виходить поживним та ситним, незважаючи на пісність бульйону – по суті, бульйон овочевий. Кислинка солоних огірків та аромат грибів роблять його особливо смачним.
1 год 15 хв4
Ледачий печінковий торт у духовці приготувати простіше простого. Такі ласощі не займе багато часу, а на смак виходить просто неймовірним. Апетитне печінкове тісто та соковита
50 хв8
Печінковий торт без моркви – чудова святкова страва, яка може виступати як закуска, так і як основна страва. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачна, ніжна і соковита...
60 хв8
Печінкові торти славляться своєю ніжністю та соковитістю, тому вони так часто зустрічалися і досі зустрічаються на святкових столах у багатьох родинах. Зазвичай ця страва готується
1 год 20 хв4
З печінки можна приготувати смачний печінковий торт з манкою. Ніжне тісто готується з курячої печінки та манки, а як прошарок використовуємо пасеровані овочі, які надають торту
1 год 30 хв4
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
35 хв4
Різотто (італ.  risotto, означає «маленький рис») – страва італійської кухні з рису, з м’яким, вершковим смаком. Перша письмова згадка про нього зустрічається лише у XIX столітті.
60 хв4
Різотто походить з півночі Італії, але рецептів стільки ж, скільки і кухарів-аматорів. Ця страва стала справжньою класикою 
60 хв4
Ош лобеї – страва горських євреїв, плов із квасолею та копченою рибою. Цю страву дагестанські горяни-євреї традиційно їдять із дарами Каспію – баликом із сазану, сома чи делікатесної...