Інгредієнти: Соуси
Калорійність на 100 грам (кбжу):
У зв’язку з весною і наступаючим святом 8 березня на мене накотила жага творчості, яку я реалізувала в незвичайному оформленні листкового салату.
Курка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляю вам щось новеньке і смачне. Я знаю, що риба в духовці завжди виходить чудово.
Салат — річ дуже цікава. Його можна приготувати з чого завгодно. Ось я і вирішила заглянути в холодильник, щоб визначитися з інгредієнтами.
У моєму холодильнику завжди є гриби. Адже такий універсальний продукт і в суп, і в салат, і в пиріг, і в гарнір можна додавати. Цей інгредієнт надає страві...
Чомусь багато хто думає, що приготувати відмінні реберця можна тільки на мангалі. А я готова вас переконати! Із задоволенням ділюся рецептом чудових свинячих
Після новорічних свят я і дивитися не можу на м’ясні салати — дуже вже багато було на столі таких закусок. Останнім часом мій фаворит-смачний і простий салат «мрія».
У 90-х мама часто готувала нам салат з редькою і морквою. Заправляла свіжі овочі соняшниковою олією і називала вітамінною бомбою. Я спробувала приготувати
Любителі морепродуктів знають, що ціни на них кусаються. А так хочеться час від часу побалувати себе смаженими королівськими креветками або запеченими мідіями.
Зізнаюся чесно, іноді в моїй кулінарній практиці трапляються страви, які починаєш любити з другого-третього разу. І не тому, що вони погані.