Бутерброди з оселедцем і маслинами

Бутерброди з оселедцем – це класика домашніх закусок. Таке частування підходить як для домашнього, так і для святкового столу. Апетитні та ситні бутерброди ще нікого не залишали байдужим. Обов’язково приготуйте їх за нашим простим і перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком. Курячі яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо та очищаємо від шкаралупи.
  • Хліб обробляємо на скибочки.
  • Далі скибочки хліба кладемо на розігріту з олією сковороду і обсмажуємо їх до легкого рум’янцю з обох боків.
  • Підсушені хлібні скибочки добре натираємо зубчиком часнику для яскравого аромату.
  • Очищені яйця подрібнюємо на тертці та викладаємо у глибоку миску.
  • Сюди ж відправляємо подрібнену петрушку, сіль та чорний мелений перець.
  • Поливаємо продукти майонезом і добре перемішуємо.
  • Оселедець нарізаємо невеликими шматочками. Маслини розрізаємо на половинки.
  • Підготовлені шматочки хліба обмазуємо яєчною масою.
  • На кожен шматочок хліба кладемо по шматочку оселедця та половинку маслин.

Бутерброди з оселедцем готові. Подавайте закуску до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь