Бутерброди з вершковим сиром і сиров’яленим баликом

Бутерброди з вершковим сиром і сиров’яленим баликом порадують вас ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування підходить як для сімейних сніданків, перекусів, так і для святкових посиденьок. Приготувати такі бутерброди дуже легко. Використовуйте для цього наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку.
  • Багет обробляємо на порційні скибочки.
  • Кладемо ці скибочки на розігріту суху сковороду і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
  • Підсушений хліб викладаємо на пласку тарілку.
  • Маринований огірок обробляємо на тонкі платівки.
  • Оливки розрізаємо вздовж одного боку. Розрізати їх на дві частини не потрібно.
  • Беремо одну тонку скибочку балика. Складаємо його в гармошку і посередині скріплюємо оливкою, щоб вийшов привабливий бантик.
  • Охолоджені шматочки хліба добре обмазуємо вершковим сиром.
  • На кожен шматочок викладаємо по платівці маринованого огірка.
  • Також розкладаємо бантики з балика та оливок.

Бутерброди з сиром готові. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь