Рецепти страв з фруктами
Журавлинний чай готується з доступних інгредієнтів. Вітамінний напій – це чудовий спосіб підтримати імунітет у сезон простудних захворювань. Ароматний чай готується нескладно.
Апельсиновий чай зігріє і наповнить силами навіть у похмурий день. Імбир у складі чаю зробить смак ще оригінальнішим з легким пікантним відтінком. Як основа для чаю можна взяти...
Смузі з фруктів, як корисний напій, малокалорійний і смачний, може у вас бути альтернативою солодощам, особливо для дітей. Фрукти для смузі вибираються сезонні, подрібнюються лише блендером та доповнюються.
Шпинат – справжній король серед зелені. Він дуже поживний, при цьому, як і будь-яка інша зелень містить мало калорій. Шпинат покращує травлення, підвищує еластичність судин, знижує тиск, підвищує.
Смузі з чорницями – це напій для людей, небайдужих до свого здоров’я. Він підходить для сніданку або перекушування протягом дня, оскільки є досить ситним. А калорійність чорничного смузі.
Ягоди та нарізаний на невеликі шматочки банан вирушають у чашу блендера. Потім все заливається молоком, додається мед та збивається до однорідної маси. Виходить освіжаючий та корисний напій.
Смузі з полуниці та банана з молоком – це густий, смачний та корисний напій, у якому зберігаються всі корисні речовини, що містяться у вихідних інгредієнтах (вітамін С, Е,...
Поєднуючи разом ягоди, фрукти та йогурт, ми отримуємо не просто смачний, а ще й дуже корисний напій. Завдяки ягодам і фруктам він багатий на вітаміни і корисні мінерали,...
Смузі з кефіром полуницею та бананом це чудовий літній прохолодний напій. Крім усього, він чудово втамовує голод і є альтернативою магазинним питним йогуртам, що містять стабілізатори та консерванти.
Велика кількість людей не може вживати молочні продукти, але дуже люблять такі корисні напої як смузі, які часто готують саме з молоком або кефіром. Альтернативою може стати смузі...
Смузі – це дуже смачний напій, який дуже люблять діти. Справді, він може посоперничати до смаку з багатьма десертами. Пропонуємо вам приготувати смузі на основі морозива, полуниці та...
Березовий сік має слабовиражений смак. Поки він свіжий, то добрий і в самостійному вигляді, а при консервації хочеться його доповнити. Апельсини – ідеальний варіант.
Насолоджуватися березовим соком можна не лише навесні, а й у будь-яку пору року, якщо законсервувати його. Робиться такий напій за дві секунди. Для ароматизації та легкої кислинки додаємо лимон –.
Чимось такий сік нагадуватиме лимонад: у ньому є і цитрусова кислинка, і ароматна апельсинова нотка. Закатати березовий сік у такий спосіб можна досить швидко. Загалом і потрібно, що довести його.
М’ята будь-якому напою додає характерної свіжості та приємного аромату. З березовим соком ця трава поєднується особливо добре. Також пропонуємо додати пару кружальців апельсина
Цікавий спосіб заготівлі березового соку на зиму – з каркаде. Ці яскраві пелюстки пофарбують напій у привабливий колір і додадуть делікатну специфічну кислинку. Що примітно, самі квіти каркаде так і.
Щоб закатати березовий сік на зиму, багато клопоту не потрібно. Проціджуємо сік, нагріваємо його до гарячого стану та розливаємо по стерилізованих банках. Для ароматизації додаємо апельсин
Кріадільяс або Кріадіас (Criadillas) – страва з бичачих яєць, родом з регіону Андалусія. Назва кріадіас так і перекладається з іспанської – бичачі яйця. Готуються бичачі яйця дуже просто,...
Справжня сангрія (яка отримала свою назву від свого червоного кольору – de sangre іспанською) – легка, проста і швидка підготовка. Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченому і міцному.
Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.