Рецепти страв з виноградом
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.6 г.
Білки0.2 г.
Жири16.8 г.
Вуглеводи65
ккалКомпот з слив та винограду виходить дуже смачним та насиченим завдяки вдалому поєднанню основних інгредієнтів. Рецепт дуже простий, з ним впорається навіть господиня-початківець.
Для маринування краще вибирати білий щільний виноград, що не перестигнув, по-перше, щоб він краще зберіг свою форму, по-друге, білі ягоди не пофарбують розсіл. А якщо підібрати близькі за.
У салатницю відправляється відварене куряче філе, нарізана селера, зелень, горіхи, мак і половинки винограду. Далі туди додається сіль, чорний мелений перець, все заправляється майонезом і перемішується.
Простий і смачний варіант приготування святкових канапе – з виноградом і сиром. Обидва інгредієнта відмінно доповнюють один одного. У підсумку виходить ніжний і соковитий смак
Взимку неможливо знайти багато ягод і фруктів, які хотілося б додати в десерти. Приготовані вами солодкі страви не повинні від цього страждати. Ось чому варто подумати наперед і...
У тому році закатала 10 літрових банок за цим рецептом. Вийшло дуже ошатно і красиво. 5 залишила собі, а решту роздала рідним: сину, доньці та батькам. Що вам...
Якщо просто грушевий компот набрид, зверніть свою увагу на цей рецепт. Солодкість груш дуже вдало доповнюється ненав’язливою терпкістю винограду. Груші потрібно вибирати смачні
Цей компот володіє дуже яскравим насиченим смаком і не менш яскравим ароматом. Гарний – ніжно-малинового відтінку, він дуже ефектно виглядає з цільними ягодами в складі. М’
У цьому рецепті дуже вдало поєднуються звичні і незвичні смаки. Сирний сир із зеленню – класика – і обсмажений виноград, який рідко хто пробував, а даремно. Він набуває...
У теплу пору року, а влітку особливо, мене тягне на все свіже і соковите! Всього одна тарілка салату здатна зарядити енергією і хорошим настроєм на весь день. Особливо...
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти! Щоб вразити гостей...
З усіх поєднання продуктів для майонезного салату моє найулюбленіше-курка і виноград. При цьому важливо, щоб останній був солодким. Тому часто користуюся трюком з мікрохвильовкою, якщо не пощастило з.