Салат з селерою, курячою грудкою та виноградом

У салатницю відправляється відварене куряче філе, нарізана селера, зелень, горіхи, мак і половинки винограду. Далі туди додається сіль, чорний мелений перець, все заправляється майонезом і перемішується. Виходить дуже смачний і незвичайний салат.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Куряче філе добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовими рушниками, після чого доводимо його до готовності будь-яким способом (відварюємо, запікаємо або смажимо). Далі нарізаємо його невеликими шматочками.
  • Селеру також промиваємо і нарізаємо стебла тонкими шматочками. Зелень промиваємо під прохолодною водою, обсушуємо і дрібно рубаємо ножем.
  • На суху сковороду відправляємо горіхи разом з маком і прожарюємо все разом протягом 1-2 хвилин.
  • Тепер беремо відповідну за розміром салатницю, відправляємо туди нарізане куряче філе, селеру, зелень, горіхи з маком і розрізаний навпіл виноград.
  • Додаємо до інгредієнтів сіль з чорним меленим перцем за смаком, після чого заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь