50 хв4
Сирна запіканка – це ніжний сирний десерт, який ми любимо з дитинства. Повітряна за консистенцією та вершковим смаком, вона ідеально підійде на сніданок з чашкою ароматного чаю або.
72 год 0 хв6
Цукати з айви в домашніх умовах виходять насиченими та дуже цікавими до смаку. Такі привабливі ласощі сподобаються як дорослим, так і дітям. Частування можна їсти просто так або...
20 хв2
Піца капрезе (Caprese Pizza) – традиційна страва італійської кухні. Піца капрезе є різновидом італійської піци, яку прикрашають помідорами чері, моцареллою ди буфала, оливковою олією
8 год 30 хв2
Тісто для піци (Pizza dough/impasto per pizza) являє собою дріжджове тісто, яке готується з борошна, води та дріжджів. Традиційне італійське тісто для піци замішується вручну, без використання міксера.
1 год 10 хв6
Торта делла нонна (Torta della nonna) – традиційна страва італійської кухні. Торта делла нонна є солодким пиогом з пісочного тіста з начинкою із заварного крему. Зверху пиріг неодмінно...
2 год 25 хв4
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
1 год 10 хв2
Піца Маргарита (Pizza Margherita) – традиційна страва італійської кухні. Піца Маргарита є найпопулярнішим різновидом неаполітанської піци. Інгредієнти для приготування піци Маргарита
1 год 20 хв4
Кальцоне (Calzone) – традиційна страва італійської кухні. Кальцоне є закритою піцою, сформованою у вигляді півмісяця. Назва кальцоне перекладається з італійської як «штани» або «панчохи».
1 год 10 хв3
Неаполітанська піца (Pizza napoletana) – традиційна страва італійської кухні. Спочатку піца з’явилася в іншому італійському місті – Гаета, саме звідти походять перші документальні
60 хв4
Біскотті (Biscotti) – традиційна страва італійської кухні. Біскотті або біскотто (в однині) являють собою дуже сухе печиво, яке випікається двічі. Саме слово Biscotto, що використовується
2 год 30 хв3
Кростата із конфітюром (Crostata alla confettura) – традиційний десерт італійської кухні. Кростата з конфітюром є відкритим пирігом з джемом. Це класика італійського десерту.
1 год 20 хв2
Фокаччині (Focaccine) –  італійські коржики з начинкою.  Традиційно фокаччині готують із картоплі, але також популярні варіанти з рису. Фокаччині з рису з шинкою
1 год 45 хв6
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
1 год 30 хв4
Кростата ді крема (Crostata di crema e amarene) – традиційний італійський відкритий пиріг з фруктовою або ягідною начинкою на основі пісочного тіста. Назва кростата походить від італійського слова.
20 хв6
Бутерброди з баклажанами, помідорами, сиром та часником виходять ситними та шалено ароматними. Приваблива і поживна закуска виглядає надзвичайно апетитно. Бутерброди підходять як для
6 хв10
Бутерброди із сьомгою ідеальні для свята або повсякденного сніданку. Риба може бути слабосолона або копчена – на ваш смак. А уявіть, якщо зробити бутерброди на саморобному хлібі?
30 хв4
Кисіль з крохмалю та варення – це густий та насичений за смаком напій, який обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Такий продукт легко приготувати своїми руками в...
3 год 10 хв8
Печінковий торт на кефірі чудова закуска для урочистого столу. Страва виглядає апетитно та святково. Готується просто та швидко. Закусочний торт виходить м’
4 год 0 хв8
Печінковий торт у мультиварці виходить дуже ніжним та схожим за текстурою на суфле. Цей рецепт можна використовувати як класичний, додаючи в торт різну начинку. Готувати торт можна
3 год 0 хв4
У даному рецепті вам пропонується приготувати торт із курячої печінки зі сметаною. Сметана дозволяє спекти печінкові млинці більш товстими та ніжними. Для змащування млинців