Бутерброди з баклажанами, помідорами, сиром та часником

Бутерброди з баклажанами, помідорами, сиром та часником виходять ситними та шалено ароматними. Приваблива і поживна закуска виглядає надзвичайно апетитно. Бутерброди підходять як для важливих заходів, так і для звичайного перекушування, а займають всього 20 хвилин на своє приготування.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
20 хвДрук
  • Підготовляємо складові. Миємо та витираємо овочі. Хліб використовуємо білий або чорний, цільнозерновий або з висівками у складі.
  • Баклажан ріжемо п’ятаками і солимо. Даємо постояти, щоб позбутися гіркоти. Промиваємо під водою.
  • Промокуємо баклажани серветками. Злегка паніруємо баклажани в борошні. Прогріваємо сковорідку з олією. Укладаємо на нього баклажани і доводимо до золотистості з обох боків.
  • На тарілку кладемо паперовий рушник і перекладаємо баклажани, щоб позбавитися зайвої олії.
  • Помідор та баклажани ріжемо кубиком або так, як подобається. Якщо потрібно, досолюємо та перемішуємо.
  • Хліб підрум’янюємо на сухій сковорідці або в розігрітій духовці. Очистивши часник, натираємо їм підсушений хліб.
  • Змащуємо хліб сирним сиром.
  • Зверху укладаємо салат із овочів.
  • Листочки промитої петрушки обриваємо з гілочок. На розсуд бутерброди збризкуємо оливковою олією. Декоруємо листочками.

Подаємо апетитне частування. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь