Бутерброди з беконом – це закуска, яка ніколи не втратить своєї популярності. Її можна швиденько приготувати на сніданок, поки вариться кава, або запакувати з собою в довгу дорогу для перекушування. Крім хліба та бекону ще вам знадобиться гірчиця, помідори та сметана.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб 2 скибочки
- Бекон (солоний) 4 скибочки
- Гірчиця 2 ч. л.
- Сметана 30% 2 ст. л.
- Помідор 2 шт.
- Перець чорний мелений 2 щіпки
Кроки
- Хліб можна взяти будь-який на ваш смак: пшеничний, житній, цільнозерновий. Помідори добре промийте.
- Кожну скибочку хліба розріжте вздовж навпіл, змастіть шматочки сметаною.
- Помідори наріжте тонкими кухлями. На кожен шматочок хліба покладіть по пару кухлів помідорів.
- На помідори покладіть по скибочці бекону.
- Зверху на бекон нанесіть трохи гірчиці, вона може бути звичайною їдальнею чи дижонською.
- Прикрасьте закуску гілочками свіжої зелені і можна подавати на стіл. Смачного!