Бутерброди з паштетом і грушею

Бутерброди з паштетом – досить бюджетна страва, якою можна перекусити або доповнити будь-який прийом їжі. Такий варіант закуски здивує вас збалансованим та яскравим смаком. Карамелізовані груші відмінно поєднуються з трохи прісним печінковим паштетом.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 200 ккал
Білки: 11.1 г
Жири: 9.9 г
Вуглеводи: 16.5 г
Кроки
15 хвДрук
  • Очистіть цибулю та морквину. Дрібно наріжте овочі. На сковороді з олією обсмажте цибулю та моркву протягом 3-4 хвилин, додайте лавровий лист. Потім додайте курячу печінку до овочів і продовжуйте готувати 7-9 хвилин.
  • Залийте батон теплими вершками. Потім викладіть м’яку масу на сковорідку до овочів і печінки, перемішайте, посоліть і смажте всі разом хвилин 5.
  • Далі обсмажену печінку та овочі пюруйте блендером, отриманий паштет перекладіть у ємність і зберігайте в холодильнику протягом 4-5 днів.
  • Грушу добре помийте, наріжте часточками. Змастіть фруктові часточки медом або посипте цукром. На сковороді розтопіть вершкове масло|мастило| і обсмажте на ньому грушу з двох сторін до рум’яної скоринки.
  • Для бутербродів можна взяти ваш улюблений хліб, наріжте його скибочками. Змастіть хліб печінковим паштетом і покладіть зверху по два шматочки карамелізованих груш.

Закуска – справжнє смакота. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь