Бутерброди з паштетом – досить бюджетна страва, якою можна перекусити або доповнити будь-який прийом їжі. Такий варіант закуски здивує вас збалансованим та яскравим смаком. Карамелізовані груші відмінно поєднуються з трохи прісним печінковим паштетом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 600 гр.
- Сіль за смаком
- Лавровий лист 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Батон 3 шматки
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 10% 150 мл.
- Хліб 4 шматки
- Груша 1 шт.
- Паштет курячий 100 гр.
- Масло вершкове 30 гр.
- Мед квітковий 1 ч. л.
На порцію
Калорії: 200 ккал
Білки: 11.1 г
Жири: 9.9 г
Вуглеводи: 16.5 г
Кроки
- Очистіть цибулю та морквину. Дрібно наріжте овочі. На сковороді з олією обсмажте цибулю та моркву протягом 3-4 хвилин, додайте лавровий лист. Потім додайте курячу печінку до овочів і продовжуйте готувати 7-9 хвилин.
- Залийте батон теплими вершками. Потім викладіть м’яку масу на сковорідку до овочів і печінки, перемішайте, посоліть і смажте всі разом хвилин 5.
- Далі обсмажену печінку та овочі пюруйте блендером, отриманий паштет перекладіть у ємність і зберігайте в холодильнику протягом 4-5 днів.
- Грушу добре помийте, наріжте часточками. Змастіть фруктові часточки медом або посипте цукром. На сковороді розтопіть вершкове масло|мастило| і обсмажте на ньому грушу з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Для бутербродів можна взяти ваш улюблений хліб, наріжте його скибочками. Змастіть хліб печінковим паштетом і покладіть зверху по два шматочки карамелізованих груш.
Закуска – справжнє смакота. Смачного!