Бутерброди з помідорами та сиром

Бутерброди з помідорами та сиром у холодному варіанті без запікання будуть у вас чудовою та смачною закускою до будь-якого столу. Білий хліб для них у цьому рецепті підсушуємо у духовці. Твердий сир натираємо на тертці та змішуємо з майонезом та часником, що буде намазкою для бутербродів. Помідори вибираємо зрілі та м’ясисті.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 167 ккал
Білки: 7.9 г
Жири: 12.8 г
Вуглеводи: 4.8 г
Кроки
20 хвДрук
  • Скибочки білого хліба/батона викласти на сухе деко і поставити в духовку при 180 ° С на 5-10 хвилин, щоб вийшла знизу золотиста скоринка.
  • На великій тертці подрібнити шматок твердого сиру.
  • Очистити зубки часнику та подрібнити через часнику.
  • До натертого сиру додати майонезу, подрібнений часник і добре перемішати.
  • Помідори промити, серветкою обсушити і нарізати півкухлями, рівними розміру скибочок хліба.
  • На підсушений хліб нанести тонкий шар майонезу.
  • Потім рівномірно та товстим шаром укласти сирну масу.
  • Поверх сиру розкласти нарізку помідорів.
  • Приготовлені бутерброди з помідорами та сиром перекласти на блюдо, декорувати свіжою зеленню та одразу подати до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь