Бутерброди з помідорами та сиром у холодному варіанті без запікання будуть у вас чудовою та смачною закускою до будь-якого столу. Білий хліб для них у цьому рецепті підсушуємо у духовці. Твердий сир натираємо на тертці та змішуємо з майонезом та часником, що буде намазкою для бутербродів. Помідори вибираємо зрілі та м’ясисті.
Інгредієнти
Порції: –+
- Білий хліб чи Батон 8 скибочок
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Часник 3 зубці
- Зелень для прикрас
На порцію
Калорії: 167 ккал
Білки: 7.9 г
Жири: 12.8 г
Вуглеводи: 4.8 г
Кроки
- Скибочки білого хліба/батона викласти на сухе деко і поставити в духовку при 180 ° С на 5-10 хвилин, щоб вийшла знизу золотиста скоринка.
- На великій тертці подрібнити шматок твердого сиру.
- Очистити зубки часнику та подрібнити через часнику.
- До натертого сиру додати майонезу, подрібнений часник і добре перемішати.
- Помідори промити, серветкою обсушити і нарізати півкухлями, рівними розміру скибочок хліба.
- На підсушений хліб нанести тонкий шар майонезу.
- Потім рівномірно та товстим шаром укласти сирну масу.
- Поверх сиру розкласти нарізку помідорів.
- Приготовлені бутерброди з помідорами та сиром перекласти на блюдо, декорувати свіжою зеленню та одразу подати до столу.
Смачного!