40 хв4011
Ефектна і оригінальна закуска, приготована з овочів, з легкістю може прикрасити стіл своєю незвичайною подачею. В даному рецепті можна використовувати
Персиковий лимонад
15 хв40107
Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий.
Шоколадне варення зі сливи на зиму
4 год 20 хв2082
У цій варіації приготування ви дізнаєтеся, як приготувати дуже ароматне і незвичайне варення яке дуже нагадує за смаковими якостями улюблену багатьма Нутеллу.
варення з жовтих слив без кісточок
7 год 25 хв1049
Смачна ароматна слива дозволяє приготувати дивно красиве по виду варення. Плоди вибирайте з тугою і щільною м’якоттю. Пам’ятайте, що переспілі
варення зі слив – Цукатне
46 год 0 хв1063
У процесі приготування сливи практично не піддаються варінні. Тому залишаються щільними і цілими. Сироп виходить красивим за кольором і приємним на смак
варення зі слив з какао і маслом
1 год 30 хв3082
Цей варіант ідеально підходить для шанувальників шоколадних страв. Хоч в чистому вигляді шоколад і не використовується, варення виходить завдяки какао
варення зі слив з додаванням яблук
48 год 0 хв40102
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4051
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3097
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв20123
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів.
45 хв40139
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти.
компот з груші та аличі
50 хв60142
Ще один варіант небанального компоту. Тут до груш потрібно додати аличу. Її краще брати злегка недостиглу, що в напої ягідки не розпливлися і виявилися
салат з морської капусти з яблуком, солодким перцем і оливками
30 хв40226
Смачний легкий салат з морською капустою, який практично не містить калорій. Смак капусти відмінно доповнюється свіжим перчиком і яблуком, а оливки відмінно
Брускета з помідорами, оливками і горгонзолою
20 хв0217
Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим
Салат з бринзою Зимовий день
20 хв40180
Погодьтеся, в нашому регіоні такий сир, як бринза, сильно недооцінений. З нього рідко готують повноцінні страви. Найчастіше просто нарізають скибочками
20 хв60169
Новорічні свята особисто у мене асоціюються з “блакитним вогником” на телебаченні. Під цю передачу напередодні мама нарізає інгредієнти на олів’
Салат Грецький класичний
30 хв40418
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна
0672
Варення з абрикосів без кісточок — смачне і ароматне ласощі, які просто обожнюють дорослі і діти. І зараз розглянемо рецепти, як можна заготовити на зиму
ткемалі з сливи на зиму
60 хв0545
Давайте на зиму приготуємо класичний соус ткемалі з сливи по одному з рецептів грузинської кухні з покроковими фото. Класичне ткемалі по-домашньому Приготувати
60 хв0531
На зиму можна приготувати дуже смачний соус з терену, користуючись кращими простими рецептами з докладним описом і покроковими фото. Соус з терену до м’