Бутерброди з ківі, сиром та часником є яскравою оригінальною закускою, яку можна реалізувати за чверть години. Простий рецепт під силу всім. Ківі надає приємної кислинки закусці та оригінальності. Як і у всіх рецептах, закуску можна адаптувати під себе, замінивши житній хліб білим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Житній хліб 5 скибочок
- Ківі 2 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Часник 2 зубці
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Маслини для прикрас
- Петрушка для прикрас
Кроки
- Готуємо продукти. Хліб для зручності беремо нарізний. Очищаємо часник від лушпиння та споліскуємо.
- Сир дрібно натираємо на тертці та висипаємо в миску.
- Присмачуємо майонезом і подрібнюємо часник терткою або часником.
- Розмішавши, пробуємо. Солимо за потребою. Миємо ківі і знімаємо шкірку овочечисткою.
- Хлібні скибочки ділимо навпіл і змащуємо сирною намазкою.
- Нарізавши ківі скибочками, ділимо на четвертинки.
- Кладемо на промазаний хліб.
- Маслини ріжемо кружальцями і кладемо у центрі. Декоруємо листочками петрушки.
- Даємо закусці трохи постояти.
Подаємо частування. Смачного!