Інгредієнти: Спеції та Приправи
Калорійність на 100 грам (кбжу):
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі
Не одним пшеничним борошном єдині! Майже у всіх кухнях світу зустрічається картопляний хліб. У Німеччині при його приготуванні використовують житнє борошно
Тиждень тому подзвонила подруга-вегетаріанка і покликала на обід, сказавши, що приготує котлети. Я завжди скептично ставилася до її спроб замінити м’
Курка по-албанськи — оригінальне м’ясне блюдо, яке з легкістю замінить звичайні котлети. Її особливість в тому, що м’ясо не потрібно пропускати через м’
Джемом або варенням в якості начинки для млинців моїх розбійників вже не здивуєш. Минулого тижня я готувала ці ласощі з заварним кремом, а вчора випробувала новий рецепт.
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво!
Сир в чистому вигляді не люблю, а ось випічку з нього обожнюю. Тісто виходить дуже ніжним і повітряним, неможливо відмовитися від шматочка-іншого.
Раніше вся куряча печінка у мене йшла на паштет. Його я готую по одному і тому ж рецепту вже кілька років поспіль. Паштет з курячої печінки – найніжніша...
М’ясні котлети — це класика. А ви знали, що їх можна приготувати без м’яса? Так, ви не помилилися. Сьогодні я хочу показати вам, як це можна зробити.
Любов до вареників у мене з дитинства: бабуся-майстриня завжди готувала їх по-особливому! На відміну від тонких магазинних, вона робила їх пишними, майже що круглими.