Інгредієнти: Цукор-пісок
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки0.0 г.
Жири99.7 г.
Вуглеводи398
ккалНе одним пшеничним борошном єдині! Майже у всіх кухнях світу зустрічається картопляний хліб. У Німеччині при його приготуванні використовують житнє борошно
Джемом або варенням в якості начинки для млинців моїх розбійників вже не здивуєш. Минулого тижня я готувала ці ласощі з заварним кремом, а вчора випробувала новий рецепт.
Сир в чистому вигляді не люблю, а ось випічку з нього обожнюю. Тісто виходить дуже ніжним і повітряним, неможливо відмовитися від шматочка-іншого.
Любов до вареників у мене з дитинства: бабуся-майстриня завжди готувала їх по-особливому! На відміну від тонких магазинних, вона робила їх пишними, майже що круглими.
Побалуємось десертом? Адже солодощі роблять наші особи задоволеними і безтурботними! Якщо ж ласощі готувати так само просто, як наше запечене молоко –
Коли хочеться перекусити свіжою випічкою, а часу зовсім мало, швиденько заважаю тісто на кекси. Ванільні, шоколадні, з начинкою і без … ці ласощі довго
Практично в будь-якому ресторані ви знайдете легкий і апетитний сніданок — сирники. Це гаряче улюблене багатьма блюдо поступається хіба що омлету і яєчні.
У дитинстві я була з того рідкісного виду дітей, які любили манну кашу. Цю любов я пронесла через роки і намагалася передати своїм дітям.
У холодну пору року полуницю дістати важко, але цей мус вартий того, щоб постаратися. Саме ця соковита стигла червона ягода асоціюється з Днем Всіх закоханих не просто так.
Банани хоч і вважаються екзотичним фруктом, але на прилавках магазинів цілий рік. І ціни на них цілком доступні. Іноді наші яблука коштують дорожче.