1 год 20 хв50
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Холодний литовський борщ на кефірі
10 хв40
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
1 год 10 хв10
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
1 год 15 хв40
Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє...
30 хв10
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
55 хв10
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв120
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв160
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
1 год 55 хв100
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
тісто з топленим молоком для пасок на Великдень
16 год 30 хв120
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
16 год 30 хв120
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто для паски на сухих дріжджах
16 год 30 хв120
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Салат з ковбасою, пекінською капустою і кукурудзою
40 хв10
Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього.
рецепт картоплі з беконом і сметаною
1 год 30 хв20
Блюдо готується просто: картопля загортається в скибочку бекону і запікається в духовці під сметанним соусом. Поєднання смаків цих інгредієнтів досить оригінальне і за рахунок копченого
16 год 30 хв180
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Олександрійське тісто для пасок на топленому молоці
60 хв60
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
20 хв30
Салат на основі пекінкі з відмінним поєднанням кукурудзи, огірка і яєць – смачне і просте блюдо з категорії на швидку руку, та й до того ж низькокалорійне, що...
Курячі нагетси в духовці
50 хв80
Запасливим господаркам нічого бояться несподіваного приходу гостей. Адже у них завжди є швидка закуска, здатна виручити в будь-якій ситуації. Сьогодні страви, які варто лише дістати з морозилки і.
3 год 30 хв40
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Гарячі бутерброди в духовці з ковбасою і сиром
25 хв40
Мої синочки до газової плити поки ні на крок. Хоч вже дорослі, вважають за краще готувати собі перекушування в мікрохвильовці. А коли я приходжу з роботи раніше звичайного,...