Інгредієнти: Молочні продукти
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє...
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
Пасок смачніше, ніж із здобного Олександрійського тіста, ви точно не пробували. Тісто замішується за певною технологією і його не потрібно довго вимішувати. Загалом всіх його принад не описати.
Вся підготовка до Великодня супроводжується чудовим ароматом пишної випічки. Пропонуємо вам приготувати Олександрійське тісто на 1 літр молока. Воно замішується за технологією тривалого
Олександрійське тісто має дуже просту і зручну технологію приготування. Паски виходять ідеальними: м’якими, рум’яними і ароматними. Рецепт приготування Олександрійського
Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього.
Блюдо готується просто: картопля загортається в скибочку бекону і запікається в духовці під сметанним соусом. Поєднання смаків цих інгредієнтів досить оригінальне і за рахунок копченого
Приголомшлива випічка, яка порадує ваших близьких і послужить прикрасою святкового застілля. Додавання в тісто благородного алкоголю зробить аромат випічки ще більш тонким і вишуканим.
Це тісто сподобається тим, хто любить аромат топленого молока. Паски з Олександрійського тіста на топленому молоці вважаються найбагатшими за смаком і ароматом.
Салат на основі пекінкі з відмінним поєднанням кукурудзи, огірка і яєць – смачне і просте блюдо з категорії на швидку руку, та й до того ж низькокалорійне, що...
Запасливим господаркам нічого бояться несподіваного приходу гостей. Адже у них завжди є швидка закуска, здатна виручити в будь-якій ситуації. Сьогодні страви, які варто лише дістати з морозилки і.
Пекти Великодні частування для мене справа нова і цікава. Пристрастилася Я до нього зовсім недавно, коли доньці було трохи більше року. За цей час спекла неймовірно смачні краффіни,...
Мої синочки до газової плити поки ні на крок. Хоч вже дорослі, вважають за краще готувати собі перекушування в мікрохвильовці. А коли я приходжу з роботи раніше звичайного,...