Інгредієнти: Молочні продукти
Приготування печінкового торта на сковороді вважатимуться традиційним рецептом. Буквально за годину ви отримаєте апетитний, ситний та насичений м’ясний торт, який можна подати
Цю страву, безперечно, можна назвати нетрадиційною, насамперед, через її назву. Адже ми найчастіше зустрічаємо слово торт саме в розділі десерти. Але печінковий торт на воді
Представляємо вашій увазі незвичайне блюдо – печінковий торт рецепт з молоком – однією з переваг якого є те, що його можна подавати як обідній салат, так і як...
Торти бувають не лише солодкими. Дуже смачні коржі виходять із печінки, прошарок можна зробити з тушкованих овочів, грибів або варених яєць. У вас вийде оригінальна страва
З печінки можна приготувати смачний печінковий торт з манкою. Ніжне тісто готується з курячої печінки та манки, а як прошарок використовуємо пасеровані овочі, які надають торту
Торт з печінки з прошарками моркви та цибулі – оригінальна та смачна страва. Печінкові коржі просочуються ніжною овочевою засмажкою і просто тануть у роті.
Для приготування такого тортика потрібно, за великим рахунком, лише печінку та цибулю. У готовому вигляді торт має дуже привабливий вигляд та створює враження складної страви.
Печінкові млинці – це дуже смачна і ситна страва. Вони добре підходять для різноманітних начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовою святковою стравою.
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту.
Апетитна святкова страва, яку зовсім нескладно приготувати, хоча вона і вимагатиме трохи терпіння. Найкраще для печінкового торта вибирати курячу печінку.
Такий тортик стане окрасою будь-якого святкового столу. Куряча печінка підходить для цього рецепту найкраще, адже вона зовсім не гірчить. Для начинки традиційно приготуємо
Печінковий торт – це не просто смачна закуска, а й справжній кулінарний шедевр. Печінку для нього можна вибрати на свій розсуд, як і начинку. Дуже апетитною виходить соус із сметани.
До вашої уваги представлений рецепт печінкового торта без використання пшеничного борошна без млинців одним суцільним шаром. За текстурою такий торт виходить ніжним, а виглядає зовні повітряним.
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
Різотто (італ. risotto, означає «маленький рис») – страва італійської кухні з рису, з м’яким, вершковим смаком. Перша письмова згадка про нього зустрічається лише у XIX столітті.
Тісто замішується на олії. У випічки цитрусовий аромат, за рахунок цедри та соку лимона Дуже смачний, м’який пиріг з вологим м’якушем і лимонним ароматом.
Смак соусу досить нейтральний вершковий, дуже нагадує класичний соус бешамель, лише з невеликою кислинкою. Так само до соусу можна додати вершкове масло для посилення вершкового смаку.
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва
Серрадура (Serradura), також відома як “дерево пили” або “португальська пилка”, – це традиційний португальський десерт, який часто готують у Макао (територія