Бутерброди з консервованим тунцем – це не тільки дуже смачна, але ще й корисна страва, яку можна приготувати, як до сніданку, так і для перекусу. Ніжна риба відмінно гармонує з дрібно нарізаним яйцем, салатною маринованою цибулею та сиром.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тунець консервований 240 гр.
- Сир (тертий) 20 гр.
- Цибуля червона 25 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Молоко коров’яче 3 ст. л.
- Оцет яблучний 6% 1 ч. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Лимонний сік 1 ч. л.
- Багет скибочок
Кроки
- Насамперед очищаємо головку цибулі і натираємо на тертці сир.
- Розкриваємо консерви та зливаємо заливку, тунця розминаємо зубцями вилки.
- Рибу збризкуємо кислим цитрусовим соком, змішуємо із сирною стружкою.
- Додаємо дрібно нарізану цибулю.
- В окремій чаші готуємо заправку: з’єднуємо молоко, майонез, оцет, сіль, перець та цукровий пісок.
- Отриманий соус перемішуємо із рибою.
- Паралельно в духовці чи сковороді підсушуємо хліб.
- Розкладаємо начинку на кожну скибочку остиглого хлібця і за бажанням прикрашаємо овочевими кубиками.
Готуйте та отримуйте задоволення!