Бутерброди з консервованим тунцем

Бутерброди з консервованим тунцем – це не тільки дуже смачна, але ще й корисна страва, яку можна приготувати, як до сніданку, так і для перекусу. Ніжна риба відмінно гармонує з дрібно нарізаним яйцем, салатною маринованою цибулею та сиром.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
15 хвДрук
  • Насамперед очищаємо головку цибулі і натираємо на тертці сир.
  • Розкриваємо консерви та зливаємо заливку, тунця розминаємо зубцями вилки.
  • Рибу збризкуємо кислим цитрусовим соком, змішуємо із сирною стружкою.
  • Додаємо дрібно нарізану цибулю.
  • В окремій чаші готуємо заправку: з’єднуємо молоко, майонез, оцет, сіль, перець та цукровий пісок.
  • Отриманий соус перемішуємо із рибою.
  • Паралельно в духовці чи сковороді підсушуємо хліб.
  • Розкладаємо начинку на кожну скибочку остиглого хлібця і за бажанням прикрашаємо овочевими кубиками.

Готуйте та отримуйте задоволення!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь