Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки
3.5 г.
Жири
4.7 г.
Вуглеводи
62
ккал

Молоко — унікальний за своїм складом і властивостями продукт. Страви з молока дуже різноманітні, вони приносять користь, а також збагачують своїм смаком наш раціон. Рецепти з молока, це напої і страви. У вас є сотні варіантів, як приготувати молоко. Воно може бути основою для каші або супу, десерту або соусу, випічки або коктейлю. Є що приготувати з молока на сніданок, обід або вечерю. Для хорошого сну рекомендують пити на ніч молоко з медом, але особливо корисні вранці страви з молока. Рецепти з молоком з фото допоможуть вам смачно приготувати цей продукт, який всі ми спробували значно раніше за інших.

Що приготувати з коров’ячого молока

З простого молока можна приготувати справжні ласощі, від яких не відмовляться ні дорослі, ні діти. Молочні коктейлі, з фруктами, сиропом або шоколадом і ваніллю – справжнє свято смаку. А десятки варіантів кави з молоком? Ви можете також приготувати згущене молоко в домашніх умовах, пряжене молоко в домашніх умовах. Рецепт згущеного молока можна підібрати більш простий або більш витратний за часом. Адже суть процесу-випарювання води з молока. Дуже зручно готувати згущене молоко в мультиварці, оскільки весь процес автоматизований. З цієї ж причини багато готують пряжене молоко в мультиварці. Нарешті, домашні кисломолочні продукти-ось що можна приготувати з молока ще. Домашній йогурт або кефір набагато смачніше магазинних, вони корисні не тільки для діток.

Молоко — продукт швидкопсувний. Але кисле молоко теж придатне до вживання, тому багатьох цікавить що приготувати з кислого молока. Перш за все, це різні борошняні вироби з кислого молока. Що приготувати з кислого молока вирішувати вам, до ваших послуг рецепти оладок, млинчиків, пирогів. Пишним робить тісто саме кисле молоко. Що приготувати ще? Та хоча б овочевий салат або овочеву закуску, в яких теж можна використовувати кисле молоко. Рецепти приготування супу з кислого молока теж є. Нарешті, щоб зробити смачне тісто для вареників теж можна взяти кисле молоко. Що приготувати з кокосового молока-питання, яке можна почути все частіше. Сьогодні дістати кокос або готове кокосове молоко – не проблема. Якщо ви любите смак кокоса, трохи екзотичні для нас рецепти з кокосовим молоком допоможуть вам приготувати страви східної або азіатської кухні. Ця рідина, що міститься в кокосовому горісі дивним чином поєднується не тільки з солодкими продуктами, але і з м’ясом і морепродуктами.

50 хв4
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
59 хв6
Тісто замішується на олії. У випічки цитрусовий аромат, за рахунок цедри та соку лимона Дуже смачний, м’який пиріг з вологим м’якушем і лимонним ароматом.
1 год 45 хв4
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
2 год 45 хв4
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва 
35 хв2
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обвалених у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре.
1 год 45 хв3
Роскон де Рейєс по всьому світу є королем всіх іспанських будинків, а також в інших країнах Латинської Америки, таких як Мексика, Колумбія, Уругвай та Аргентина. Мексиканський роскон-де-рейес
50 хв6
Шалено смачний рецепт салату з печінки з млинцями. Ця страва готується по-особливому, за порадами знайомого шеф-кухаря. Для цього ми будемо використовувати печінкові млинці та млинці з яєць, а.
2 год 10 хв6
Королева пудингів (Queen of puddings) – традиційна страва британської кухні. Королева пудингів є десертом, що традиційно складається з трьох шарів. Як перший шар запікаються мелені
1 год 20 хв4
Насичена окрошка з приємною легкою кислинкою виходить з додаванням лимонної кислоти. Простий інгредієнт робить блюдо яскравим і освіжаючим. Беріть на замітку цікавий домашній рецепт.
1 год 20 хв7
«Ця булочка має стати раєм на землі» — саме так творці найвідомішого у світі десерту сформулювали свою мету під час створення нового кулінарного шедевра. Потрібно сказати, що їм...
50 хв4
Скон (Scone) – традиційна страва англійської, ірландської та шотландської кухні. Скон є невеликою пишною, але щільною булочкою швидкого приготування з пшеничного або вівсяного борошна.
40 хв10
Знаю, багато хто з вас чув про цю випічку, а хтось навіть пробував приготувати булочки сінабон. М’які та пишні, ароматні та дуже смачні, вони ідеально підходять для домашніх...
3 год 20 хв8
Ну вже якщо вчора ми заготовили на зиму гарбузове пюре, то треба обов’язково з ним щось спекти. І будуть це гарбузові булочки Сіннабон! По-справжньому сонячна, ароматна, ніжна, смачна.
60 хв4
Пастиціо (παστίτσιο) –  традиційна та улюблена страва грецької кухні. Пастиціо є  запіканка з пасти і рубаного м’яса з соусом бешамель.  Назва пастиціо походить від італійського
3 год 0 хв3
Ніжна панна-котта може бути цікавішою за смаком за рахунок додавання фруктового або ягідного желейного шару. Зробивши апельсиновий шар, я надала десерту цитрусових ноток.
35 хв3
Смачний та легкий десерт без цукру – кето панна-котта. Для панакоти використовуються молоко та вершки, желатин та підсолоджувач. А для прикраси – заморожена жимолість та малина.
1 год 15 хв5
Панна-котта без додавання желатину Сьогодні відомий багатьом десерт «Панна-котта» отримав свою світову славу, прийшовши до нас з початку минулого століття, з району озер регіону П’
1 год 40 хв3
Дуже популярні ласощі не лише серед туристів, а й місцевого населення. Цей албанський десерт є не тільки неймовірно смачним, а й корисним. Султяш – рисовий пудинг з корицею....
1 год 20 хв2
Панна котта з вишнею – простий та смачний італійський десерт, який можна приготувати для романтичної вечері чи дівич-вечора. У панна котті важливо дотримуватись правильних пропорцій: якщо ми візьмемо.
3 год 2 хв4
Класичний італійський мусовий десерт із полуницею.