Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.9 г.
Білки
3.5 г.
Жири
4.7 г.
Вуглеводи
62
ккал

Молоко — унікальний за своїм складом і властивостями продукт. Страви з молока дуже різноманітні, вони приносять користь, а також збагачують своїм смаком наш раціон. Рецепти з молока, це напої і страви. У вас є сотні варіантів, як приготувати молоко. Воно може бути основою для каші або супу, десерту або соусу, випічки або коктейлю. Є що приготувати з молока на сніданок, обід або вечерю. Для хорошого сну рекомендують пити на ніч молоко з медом, але особливо корисні вранці страви з молока. Рецепти з молоком з фото допоможуть вам смачно приготувати цей продукт, який всі ми спробували значно раніше за інших.

Що приготувати з коров’ячого молока

З простого молока можна приготувати справжні ласощі, від яких не відмовляться ні дорослі, ні діти. Молочні коктейлі, з фруктами, сиропом або шоколадом і ваніллю – справжнє свято смаку. А десятки варіантів кави з молоком? Ви можете також приготувати згущене молоко в домашніх умовах, пряжене молоко в домашніх умовах. Рецепт згущеного молока можна підібрати більш простий або більш витратний за часом. Адже суть процесу-випарювання води з молока. Дуже зручно готувати згущене молоко в мультиварці, оскільки весь процес автоматизований. З цієї ж причини багато готують пряжене молоко в мультиварці. Нарешті, домашні кисломолочні продукти-ось що можна приготувати з молока ще. Домашній йогурт або кефір набагато смачніше магазинних, вони корисні не тільки для діток.

Молоко — продукт швидкопсувний. Але кисле молоко теж придатне до вживання, тому багатьох цікавить що приготувати з кислого молока. Перш за все, це різні борошняні вироби з кислого молока. Що приготувати з кислого молока вирішувати вам, до ваших послуг рецепти оладок, млинчиків, пирогів. Пишним робить тісто саме кисле молоко. Що приготувати ще? Та хоча б овочевий салат або овочеву закуску, в яких теж можна використовувати кисле молоко. Рецепти приготування супу з кислого молока теж є. Нарешті, щоб зробити смачне тісто для вареників теж можна взяти кисле молоко. Що приготувати з кокосового молока-питання, яке можна почути все частіше. Сьогодні дістати кокос або готове кокосове молоко – не проблема. Якщо ви любите смак кокоса, трохи екзотичні для нас рецепти з кокосовим молоком допоможуть вам приготувати страви східної або азіатської кухні. Ця рідина, що міститься в кокосовому горісі дивним чином поєднується не тільки з солодкими продуктами, але і з м’ясом і морепродуктами.

5 хв1
Смузі з чорницею та молоком за своїми поживними властивостями добре замінюють сніданок або перекус протягом дня. У цьому рецепті, простий варіант з молока та чорниці, вам пропонується доповнити.
10 хв2
Ягоди та нарізаний на невеликі шматочки банан вирушають у чашу блендера. Потім все заливається молоком, додається мед та збивається до однорідної маси. Виходить освіжаючий та корисний напій.
10 хв2
Смузі з полуниці та банана з молоком – це густий, смачний та корисний напій, у якому зберігаються всі корисні речовини, що містяться у вихідних інгредієнтах (вітамін С, Е,...
30 хв2
Завдяки чорній смородині у смузі буде яскравий та насичений смак. Крім смакових якостей вона має масу корисних завдяки тому, що містить антиоксиданти, які допомагають нормалізувати
10 хв4
Смузі – це дуже смачний напій, який дуже люблять діти. Справді, він може посоперничати до смаку з багатьма десертами. Пропонуємо вам приготувати смузі на основі морозива, полуниці та...
2 год 0 хв6
Печінкова ковбаса в кишці в домашніх умовах – це домашня страва, приготовлена ​​зі свинячої або яловичої печінки, а також інших інгредієнтів, які перемелюються у фарш і потім наповнюються.
1 год 15 хв4
Ледачий печінковий торт у духовці приготувати простіше простого. Такі ласощі не займе багато часу, а на смак виходить просто неймовірним. Апетитне печінкове тісто та соковита
50 хв8
Печінковий торт без моркви – чудова святкова страва, яка може виступати як закуска, так і як основна страва. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачна, ніжна і соковита...
12 год 0 хв4
Печінка дуже корисний субпродукт, однак у звичайному вигляді вона подобається далеко не всім, і особливо дітям. А ось торт із ніжних печінкових коржів дорослі оцінять за оригінальний смак, а.
60 хв4
Приготування печінкового торта на сковороді вважатимуться традиційним рецептом. Буквально за годину ви отримаєте апетитний, ситний та насичений м’ясний торт, який можна подати
1 год 40 хв4
Цю страву, безперечно, можна назвати нетрадиційною, насамперед, через її назву. Адже ми найчастіше зустрічаємо слово торт саме в розділі десерти. Але печінковий торт на воді
60 хв4
Представляємо вашій увазі незвичайне блюдо – печінковий торт рецепт з молоком – однією з переваг якого є те, що його можна подавати як обідній салат, так і як...
3 год 40 хв4
Торти бувають не лише солодкими. Дуже смачні коржі виходять із печінки, прошарок можна зробити з тушкованих овочів, грибів або варених яєць. У вас вийде оригінальна страва
40 хв6
Для приготування такого тортика потрібно, за великим рахунком, лише печінку та цибулю. У готовому вигляді торт має дуже привабливий вигляд та створює враження складної страви. 
3 год 0 хв6
Смачний та поживний рецепт класичного печінкового коржа з ​​яловичини. Запечені в духовці коржі зберігають усі корисні властивості цього чудового продукту. 
50 хв4
Пиріг із чорною смородиною (Juodųjų serbentų pyragas) – популярний литовський десерт. Рецептів приготування пирога з чорною смородиною багато, у кожної литовської господині знайдеться свій улюблеий.
59 хв6
Тісто замішується на олії. У випічки цитрусовий аромат, за рахунок цедри та соку лимона Дуже смачний, м’який пиріг з вологим м’якушем і лимонним ароматом.
1 год 45 хв4
Casatiello Napolitano – так називається ароматний великодній хліб, який печуть в Італії. Він має форму вінка Ісуса, прикрашається кунжутом, кульками цукру, а всередині хліба розміщують фарбоване яйце.
2 год 45 хв4
Крокетас (Croquetas) – традиційна іспанська закуска. Крокетас являють собою обсмажені в паніровці невеликі вироби із заварного тіста з начинкою або без. Назва 
35 хв2
Крокети – кулінарна страва циліндричної або округлої форми з м’ясного фаршу або овочів, обвалених у сухарях та обсмажених у фритюрі. Як начинка іноді використовується картопляне пюре.