Бутерброди з інжиром

Бутерброди з інжиром – це страва французької кухні, яка ідеально підходить для солодкого фруктового сніданку, який оцінять як дорослі, так і діти. Для більш насиченого смаку нам також знадобиться трохи вершкового масла та молока.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 хвДрук
  • У глибоку чашу розбиваємо яйце і вводимо сіль – розбиваємо.
  • В отриману суміш підливаємо молоко і трохи перемішуємо.
  • У сковорідці розтоплюємо шматочок вершкового масла.
  • У яєчно-молочний кляр занурюємо нарізаний батон.
  • Викладаємо заготовки на сковорідку і обсмажуємо 2-2,5 хвилин, з одного боку, перевертаємо.
  • Присипаємо хліб цукровим піском і смажимо ще 1-2 хвилини.
  • Промитий та обсушений інжир нарізаємо кільцями.
  • У тій же сковорідці обсмажуємо скибочки по 30 секунд з кожного боку.
  • Розкладаємо інжир на теплі тости.

Перекладаємо апетитні бутерброди на блюдо сервіровки і знімаємо пробу, не чекаючи охолодження. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь