Бутерброди з яйцем на сковороді готуються у різних варіантах, але завжди виходять швидким та ситним сніданком чи перекушуванням. У цьому рецепті доповнимо бутерброди цибулею та зеленню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 200 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 1 за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Білий хліб нарізати скибочками завтовшки не більше 1 см і розрізати кожен на чотири частини.
- Цибулю очистити і дрібно нарізати.
- Зелений кріп обполоскати холодною водою, обсушити серветкою і дрібно нашаткувати.
- У піалу розбити яйце і виделкою просто збовтати.
- Перекласти до яйця нарізування цибулі.
- Потім додати нарізку кропу, насипати сіль з чорним перцем і виделкою все перемішати.
- Цю яєчну масу рівним шаром нанести на шматочки хліба.
- У сковороді добре розігріти олію і перекласти на неї бутерброди начинкою донизу. Смажити на середньому вогні протягом 5 хвилин.
- Акуратно перевернути їх на інший бік, посмажити ще 3 хвилини до рум’яної скоринки знизу.
Приготовлені на сковороді бутерброди з яйцем спочатку перекласти на паперові серветки для видалення зайвої олії та одразу гарячими подати до сніданку. Смачного!