Бутерброд з яйцем на сковороді

Бутерброди з яйцем на сковороді готуються у різних варіантах, але завжди виходять швидким та ситним сніданком чи перекушуванням. У цьому рецепті доповнимо бутерброди цибулею та зеленню.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Білий хліб нарізати скибочками завтовшки не більше 1 см і розрізати кожен на чотири частини.
  • Цибулю очистити і дрібно нарізати.
  • Зелений кріп обполоскати холодною водою, обсушити серветкою і дрібно нашаткувати.
  • У піалу розбити яйце і виделкою просто збовтати.
  • Перекласти до яйця нарізування цибулі.
  • Потім додати нарізку кропу, насипати сіль з чорним перцем і виделкою все перемішати.
  • Цю яєчну масу рівним шаром нанести на шматочки хліба.
  • У сковороді добре розігріти олію і перекласти на неї бутерброди начинкою донизу. Смажити на середньому вогні протягом 5 хвилин.
  • Акуратно перевернути їх на інший бік, посмажити ще 3 хвилини до рум’яної скоринки знизу.

Приготовлені на сковороді бутерброди з яйцем спочатку перекласти на паперові серветки для видалення зайвої олії та одразу гарячими подати до сніданку. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь