Бутерброди на батоні в духовці, як ситніші та смачніші в порівнянні з холодними, завжди виручать вас, коли немає ідей для швидкого перекусу або сніданку. У цьому рецепті готуємо бутерброди не з традиційною ковбасою, а з фаршем, овочами та сиром.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 8 скибочок
- Фарш м’ясний 400 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Кабачок 120 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Помідор 200 гр.
- Сир напівтвердий 150 гр.
- Масло вершкове 20 гр.
- Рослинна олія для змащування
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
Кроки
- Для начинки до бутербродів дрібно наріжте цибулю та обсмажте до рум’яного кольору на розігрітій вершковій олії. Цукіні подрібніть на середній тертці. Ці інгредієнти додайте до м’ясного фаршу, розбийте яйце, насипте сіль із чорним перцем і приправою і добре перемішайте до однорідного в’язкого стану.
- Застеліть папером лист, змастіть олією і покладіть на нього скибочки батона. На батон рівним шаром покладіть начинку.
- Помідори, ошпаривши окропом, очистіть від шкірки і наріжте кружальцями. Покладіть поверх начинки по два кружки. Духовку увімкніть на 180°С. Запечіть бутерброди протягом 15 хвилин.
- Сир подрібніть на тертці. Посипте бутерброди і продовжіть запікання ще 3 хвилини.
- Приготовлені в духовці бутерброди на батоні розкладіть по порційним тарілкам і відразу подайте гарячими до столу. Смачного!