Гарячі бутерброди з фаршу, кабачків і помідорів

Бутерброди на батоні в духовці, як ситніші та смачніші в порівнянні з холодними, завжди виручать вас, коли немає ідей для швидкого перекусу або сніданку. У цьому рецепті готуємо бутерброди не з традиційною ковбасою, а з фаршем, овочами та сиром.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
35 хвДрук
  • Для начинки до бутербродів дрібно наріжте цибулю та обсмажте до рум’яного кольору на розігрітій вершковій олії. Цукіні подрібніть на середній тертці. Ці інгредієнти додайте до м’ясного фаршу, розбийте яйце, насипте сіль із чорним перцем і приправою і добре перемішайте до однорідного в’язкого стану.
  • Застеліть папером лист, змастіть олією і покладіть на нього скибочки батона. На батон рівним шаром покладіть начинку.
  • Помідори, ошпаривши окропом, очистіть від шкірки і наріжте кружальцями. Покладіть поверх начинки по два кружки. Духовку увімкніть на 180°С. Запечіть бутерброди протягом 15 хвилин.
  • Сир подрібніть на тертці. Посипте бутерброди і продовжіть запікання ще 3 хвилини.
  • Приготовлені в духовці бутерброди на батоні розкладіть по порційним тарілкам і відразу подайте гарячими до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь