Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал
0143
Аджика, приготовлена з кабачків на зиму, — смачна закуска з овочів, гарне доповнення до других страв. Виходить дуже смачною і в міру гострою, тому її можна не боячись.
0142
Кабачкову ікру на зиму можна заготовлювати різними способами, але особливе місце займає заготівля з майонезом і томатною пастою. По покроковому рецепту
0234
Будь-які господині хочеться економити час. В цьому дуже допоможе борщова заправка на зиму з буряком і морквою. Перелічені далі рецепти з фото дуже докладні
скільки варити свинячі ноги
6 год 30 хв2030
Свинячі ніжки найчастіше використовують для варіння холодцю, так як на них він виходить смачним і наваристим, тому в даній статті розглянемо, скільки по
4 год 0 хв2027
Варена свиняча рулька – дуже смачне і поживне м’ясне блюдо, яке обов’язково потрібно спробувати приготувати кожному. Також свинячу рульку часто
скільки варити щуку
35 хв2028
Варене м’ясо щуки – смачне і доступне дієтичне блюдо, яке з легкістю можна приготувати в домашніх умовах. Найчастіше щуку варять для юшки, але також
35 хв2036
Мороженого хека (тушку або філе) можна зустріти практично в будь-якому рибному відділі продуктових супермаркетів, так ця риба недорога, смачна, нежирна
як варити тріску
20 хв2025
М’ясо вареної тріски після варіння виходить смачним і соковитим, якщо його правильно відварити, при цьому воно відмінно поєднується з багатьма гарнірами
як варити півня
1 год 30 хв2049
Не багато знають, що півня можна смачно приготувати в домашніх умовах, зокрема зварити (як готову м’ясну страву, або для супу або холодцю).
як посмажити цибулю
5 хв2026
Смажена цибуля – смачне доповнення до багатьох страв, особливо м’яса та вареників, а також важливий інгредієнт для заправки супів, тому багатьом