Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.4 г.
Білки
0.0 г.
Жири
10.4 г.
Вуглеводи
47
ккал

Страви з ріпчастою цибулею мають особливий смак. Більшість господинь охоче кладуть цей овоч в свої страви. Неможливо уявити собі французьку кухню без знаменитого цибулевого супу. Також цибуля може бути прекрасним інгредієнтом в більшості рецептів або бути основою для приготування окремих страв. Прекрасною закускою є цибуля маринована, фарширована, обсмажена в тісті. Ці рецепти з цибулею — мала частина її використання в кулінарії.

Що приготувати з ріпчастою цибулею

Особливо багато рецептів приготування цибулі як самостійного гарніру присутня у французькій кухні. Цибулю, смажена півкільцями, попередньо замочену в молоці, подають, як гарнір, використовують для начинки в пироги. У нашій кухні господині використовують цибулю в перших, других і м’ясних стравах. Вона є рівноправним компонентом овочевих салатів. Замаринувати дрібну ріпчасту цибулю можна по-грецьки або згадати давні слов’янські рецепти. Досвідчена господиня прекрасно знає, що можна приготувати з цибулею, але, незважаючи на це, у вас є можливість скористатися цікавими рецептами, які розташовані в спеціальній добірці нашого сайту. Тоді приготування смачної страви з цибулею урізноманітнить Ваш раціон і зробить щоденне меню більш насиченим.

Суп з брокколі на курячому бульйоні
1 год 25 хв4161
Ароматний наваристий суп на основі курячого бульйону, і в той же час легкий. У ньому велика кількість овочів, куряче м’ясо, запашні спеції – ідеальне
Крем-суп з брокколі і картоплі
60 хв40119
Картопля, додана в такий суп-пюре, забезпечує йому густу консистенцію і велику поживність. Також кладемо селеру для аромату і вершковий сир для ніжного смаку.
рецепт приготування супу з брокколі і печериць
55 хв4090
Додайте до брокколі трохи печериць – і суп-пюре проявить вже зовсім інший смак. Щоб посилити грибну нотку, печериці попередньо обсмажуємо.
суп-пюре з брокколі і шпинату
55 хв3097
Дуже корисний суп – просто джерело цінних речовин для організму. Готувати можна в будь-який час року: заморожені овочі ідеально підходять для такого супу.
Як приготувати смачний крем-суп з брокколі і кабачків
55 хв2072
Простий рецепт овочевого супу всього з трьох інгредієнтів – брокколі, кабачки і ріпчастої цибулі. Для ситості і смакових відтінків також додамо кедрові
Дуже смачний суп-пюре з брокколі з сиром
1 год 10 хв4074
Сир дуже добре гармонує з брокколі. У цьому рецепті додамо сир і в суп, і подамо до супу окремо трохи сирного соусу в якості прикраси – він добре...
1 год 30 хв40100
Ситний і поживний суп-пюре: до відвареної брокколі додаємо курку, сир і бульйон. “Пов’язуємо” інгредієнти ніжними вершками і пробиваємо блендером.
35 хв4082
Тануча в роті текстура, густа консистенція, ніжний смак і пікантний аромат – таким виходить цей суп. Для густоти додамо трохи картоплі, для м’
1 год 20 хв41100
Прекрасна закуска для літніх пікніків з шашликами – закуска, приготована з сезонних стиглих овочів. Готувати дане блюдо рекомендується саме з домашніх
суп-пюре з гарбуза з вершками і імбиром
1 год 40 хв60105
Щоб надати гарбузовому супу-пюре яскравий пряний аромат, додайте в нього корінь імбиру. Таке блюдо стане вишуканим рішенням для вашого обіду.
60 хв6089
Апетитний і смачний гарбузовий суп можна приготувати з вершками і куркою. Яскраве частування урізноманітнить ваше обіднє меню і приємно здивує близьких.
60 хв6074
Ніжний і ароматний гарбузовий крем-суп виходить з додаванням вершків і сиру. Подавайте поживне частування до обіду, прикрасивши свіжою зеленню.
рецепт крем-супу з гарбуза з вершками
1 год 20 хв60110
Традиційний гарбузовий крем-суп з вершками – це смачне і поживне блюдо для вашого обіду. Порадуйте себе і домашніх оригінальною кулінарною ідеєю.
гарбуз з м'ясом на сковороді
55 хв40127
Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом
35 хв20106
Дане блюдо підходить і як самостійний продукт до обіду або вечері, і як гарнір до м’яса або риби. Важливо нарізати овочі не дуже дрібно, щоб вони в процесі.
Соковитий гарбуз, тушкований на сковороді
40 хв40126
Рецепт для тих, хто вважає за краще готувати овочі з більш щадним способом теплової обробки. При тушкуванні продукт зберігає високі смакові властивості
1 год 30 хв60105
Для цієї ікри беремо буряк і кабачки. Якщо кабачки молоді, то подрібнюємо їх цілком. Якщо ж плоди зрілі і встигли загрубіти, насіння видаляємо і жорстку
ікра з буряка і моркви на зиму
2 год 30 хв3076
В даному випадку ікру з буряка готуємо методом варіння. Додатково кладемо моркву для солодощі і помідори для кислинки. Овочі можна натирати на корейській
1 год 40 хв10136
Рецепт дійсно простий: по черзі обсмажуємо цибулю, буряк і моркву, після чого масу присмачуємо спеціями, томатною пастою і фасуємо по банках.
Гарбуз, запечений шматочками з м'ясом в духовці
50 хв4269
Для приготування смачної і незвичайної вечері потрібно зовсім небагато: свинина, гарбуз і духова шафа. Помаранчевий овоч ідеально поєднується з м’