Рецепти випічки це вищий клас в кулінарії! Яка господиня не мріє побалувати своїх домашніх смачними тортами, булочками, пиріжками з бісквітного, листкового або пісочного тіста? Випічка може бути не просто смачною але і дуже корисною. Випічка на кефірі або випічка з сиром буде приємним доповненням до будь-якого столу і порадує вас своїм пікантним смаком. Незмінно популярні рецепти випічки з листкового тіста і рецепти французької випічки.
Смачна випічка недовго затримується на столі, як можна втриматися від смачної, свіжої та ароматної випічки? Не варто відмовляти собі в цих чудових ласощах. Однак що ж робити із зайвими кілограмами? Для тих хто стежить за фігурою дуже популярні десерти з низькою калорійністю, що складаються з фруктів, сиру, йогурту. Сучасні рецепти десертів об’єднують в собі традиції з новітніми віяннями в кулінарії. У цьому розділі можна знайти безліч рецептів десертів і випічки з фотографіями. Для кожного рецепта ми постаралися надати цінні поради з приготування і детальну інформацію про склад і калорійності.
2 год 17 хв8
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний.
35 хв17
Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як.
2 год 40 хв12
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш
2 год 35 хв7
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’
1 год 25 хв4
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним
2 год 40 хв5
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати
1 год 50 хв19
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не
1 год 25 хв16
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка.
1 год 40 хв38
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого
3 год 15 хв30
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою
2 год 10 хв16
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам
2 год 10 хв33
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується
2 год 50 хв54
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна
1 год 15 хв14
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете
1 год 35 хв18
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним
1 год 30 хв10
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас
55 хв12
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця.
1 год 10 хв22
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
2 год 0 хв26
Це просто неймовірно повітряний бісквіт. Він відмінно тримає форму і як не можна краще підходить для тортів. Більш того, він неймовірно смачний – такий
1 год 30 хв11
Це класичний рецепт бісквіта на роздільних білках і жовтках. Він виходить дуже пишним, легким, повітряним і ніжним. А якщо дати трошки настоятися в холодильнику