Сінабон з корицею і заварним кремом
2 год 17 хв0137
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний.
сінабони з готового листкового тіста
35 хв0205
Цей рецепт оцінять ті, хто не хоче возитися з тsстом і опарою. Або просто якщо є обмеження за часом. При цьому сіннабони вийдуть вони не менш смачними, як.
2 год 40 хв0214
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш
сінабони з маком
2 год 35 хв0140
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’
булочки Сінабон з шоколадом і корицею
1 год 25 хв0131
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним
2 год 40 хв0140
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати
Булочки з халвою і курагою
45 хв80269
Погодьтеся, після виснажливого робочого тижня складно мотивувати себе на кулінарні подвиги. Тому суботу я присвячую простим домашнім перекусам.
Здобні булочки з маком
50 хв100150
Ви коли-небудь замислювалися, наскільки довгий шлях проходили ті чи інші страви, щоб потрапити до нас на стіл? Ось наприклад здобні булочки з маком.
сирні булочки без дріжджів
55 хв100227
Випічка з сиром — мій улюблений офісний перекус. Зазвичай купую ватрушки в сусідньому кіоску. Звичайно, готую такі ласощі і вдома. Однак часто не вистачає
25 хв40258
Мій чоловік завжди думав, що не любить цвітну капусту. Чого таїти, він і зараз так вважає! Тільки ось булочки, фаршировані грибами і корисним овочем, наминає ще гарячими.
1 год 30 хв0245
Якщо ви вирішили готувати домашні бургери і вже знаєте, як правильно посмажити для них котлети, значить настав час навчитися випікати смачні булочки.