Смачні булочки Сіннабон зі сметанним кремом

Булочки Сіннабон приваблюють своїм чудовим смаком та ароматом. Головною родзинкою цього десерту є вершкове або сметанне заливання, яке покриває випічку і робить її соковитою і ніжною.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
3 год 50 хвДрук
  • У теплому молоці розведіть дріжджі, додайте 2 столові ложки цукру та 3 столові ложки борошна. Перемішайте та залиште на 10 хвилин.
  • Збийте яйця в окремій ємності.
  • Потім додайте 100 г цукру і 150 г розм’якшеного вершкового масла, збийте.
  • Далі всипте просіяне борошно, сіль і ванілін.
  • Перемішайте інгредієнти та влийте дріжджову масу.
  • Коли тісто стане дуже густим, викладіть його на стіл і продовжуйте вимішувати руками.
  • Готове тісто не повинне липнути до рук. Готове тісто перекладіть у миску, накрийте рушником чистим і залиште в теплі на 1-1,5 години.
  • За цей час тісто має збільшитися в об’ємі вдвічі.
  • Для начинки нам знадобиться 50 г розм’якшеного вершкового масла, 100 г цукру, кориця і какао.
  • Присипте стіл борошном і розкачайте тісто в тонкий пласт.
  • Змастіть тісто розм’якшеним вершковим маслом.
  • Потім посипте тісто сумішшю цукру, кориці та какао.
  • Тісто поверніть у щільний рулет.
  • Далі розріжте його на частини по 3-4 сантиметри завширшки.
  • Форму змастіть олією, викладіть в неї заготовки на невеликій відстані один від одного.
  • Випікайте булочки у духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-35 хвилин. Поки випікаються булочки, приготуйте сметанний крем. Змішайте сметану та цукор.
  • Дістаньте булочки з духовки і змастіть сметанним кремом, так вони краще просочуються.

Подавати десерт краще у теплому вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь