Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки
1.2 г.
Жири
74.9 г.
Вуглеводи
342
ккал

Пшеничне борошно отримують в результаті перемелювання зерен пшениці. Різні сорти борошна відрізняються в основному ступенем його очищення і величиною помелу. Борошно грубого помелу містить більше висівок, багате мінеральними речовинами, вітамінами і більш корисне для здоров’я. Властивості пшеничного борошна низького очищення набагато багатше ніж у борошна вищого сорту, в якому майже не зберігається ніяких вітамінів.

Борошно застосовується для виготовлення різної випічки, хлібобулочних і макаронних виробів. Для того щоб розпушити і збагатити повітрям, борошно перед вживанням рекомендується просівати через сито.

Сінабон з корицею і заварним кремом
2 год 17 хв0137
Тут булочки Сіннабон готуються, можна сказати, за класичним рецептом. Відмінність буде в кремі – їх поливають заварним кремом. Він не менш смачний, ніж сирний.
2 год 40 хв0206
Ще один варіант найніжніших булочок, де крім стандартних цукру і кориці, додаються родзинки. Він робить смак ласощів ще більш цікавим, а булочки ще більш
сінабони з маком
2 год 35 хв0137
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’
булочки Сінабон з шоколадом і корицею
1 год 25 хв0130
Цей рецепт відрізняється від класики – тут, крім цукру з корицею використовується шоколад. Ласуни це оцінять. Ніжні, м’які з яскравим шоколадним
2 год 40 хв0137
Дивлячись на список інгредієнтів, ви, можливо, подумаєте, що перед вами складний рецепт, але це помилка. Продукти будуть потрібні найпростіші, а готувати
1 год 50 хв0284
Ще один варіант простої, але по-справжньому смачної паски. Повітряна, немов пухнаста, смачна, ароматна – така паска сподобається всім. Вона виходить не
1 год 25 хв0143
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка.
паска з цукатами без замісу тіста
1 год 40 хв0231
Це просто неймовірно легкий в приготуванні рецептик паски. По суті, він не особливо відрізняється за складністю від тієї ж шарлотки або будь-якого іншого
паска Краффін
3 год 15 хв0268
Краффіни стали просто мега-популярними в останні роки. Вони також готуються з дріжджового тіста, але відрізняються самою технологією приготування і великою
сирна паска без дріжджів
2 год 10 хв0199
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам
Як приготувати повітряну мигдальну паску
2 год 10 хв0221
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується
2 год 50 хв0181
Це класичний рецепт паски. Він підійде тим, хто готує святкові ласощі вперше або просто консервативний. Легка, повітряна, немов пухнаста – вона дуже ніжна
бісквіт для торта на майонезі
1 год 15 хв0146
Цей рецепт відрізняється від усіх попередніх наявністю в ньому одного інгредієнта – майонезу. Ні, він абсолютно не відчувається в готовій випічці, можете
бісквіт для торта в каструлі на плиті
1 год 35 хв0126
Ще один чудовий варіант приготування бісквіта, якщо у вас немає духовки і навіть мультиварки. Бісквіт відмінно піднімається, виходить легким і повітряним
пишний бісквіт для торта в мультиварці
1 год 30 хв0114
Якщо у вас немає духовки, можна скористатися цим рецептом. Пишний, повітряний, немов оксамитовий, дрібнопористий і дуже-дуже смачний бісквіт вийде у вас
бісквіт Женуаз
55 хв0141
Ще один цікавий рецепт бісквіта. Він виходить пористим і повітряним навіть без використання розпушувача або соди. Основну роль тут відіграють добре збиті яйця.
пишний бісквіт для торта по-американськи
1 год 10 хв0121
Ще один цікавий рецепт просто нереально смачного бісквіта. Високий, повітряний, ароматний, дрібнопористий – такий бісквіт ідеально підходить, щоб зробити з нього торт.
японський бісквіт для торта без розпушувача
2 год 0 хв0178
Це просто неймовірно повітряний бісквіт. Він відмінно тримає форму і як не можна краще підходить для тортів. Більш того, він неймовірно смачний – такий
високий бісквіт для торта в духовці
1 год 30 хв0155
Це класичний рецепт бісквіта на роздільних білках і жовтках. Він виходить дуже пишним, легким, повітряним і ніжним. А якщо дати трошки настоятися в холодильнику
45 хв0128
Цей рецепт – просто знахідка для новачків. Якщо ви ще жодного разу не готували бісквіт, почніть з нього – процес приготування дуже простий.