Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки
1.2 г.
Жири
74.9 г.
Вуглеводи
342
ккал

Пшеничне борошно отримують в результаті перемелювання зерен пшениці. Різні сорти борошна відрізняються в основному ступенем його очищення і величиною помелу. Борошно грубого помелу містить більше висівок, багате мінеральними речовинами, вітамінами і більш корисне для здоров’я. Властивості пшеничного борошна низького очищення набагато багатше ніж у борошна вищого сорту, в якому майже не зберігається ніяких вітамінів.

Борошно застосовується для виготовлення різної випічки, хлібобулочних і макаронних виробів. Для того щоб розпушити і збагатити повітрям, борошно перед вживанням рекомендується просівати через сито.

20 хв2031
Смажена корюшка – смачна рибка з хрусткою скоринкою, знайома багатьом не з чуток, при цьому її легко і швидко зможе приготувати кожен в домашніх умовах.
45 хв032
По різноманітним простим рецептами з покроковими фото можна швидко і смачно приготувати дієтичні оладки з гречки на швидку руку. Гречані оладки з кабачків
60 хв043
Приготувати ситні і неймовірно смачні гречані млинці дуже просто, скориставшись одним з кращих рецептів з покроковими фото. Млинці з гречаного борошна
45 хв037
Деколи під час смаження оладки на сковороді добре піднімаються, а після охолодження перетворюються в плоскі коржі. З’ясуємо, чому це відбувається
1 год 30 хв039
Якщо ви вирішили готувати домашні бургери і вже знаєте, як правильно посмажити для них котлети, значить настав час навчитися випікати смачні булочки.
30 хв032
Смачний омлет у вишуканій подачі можна приготувати на сковороді за французьким рецептом мадам Пуляр, а також ознайомитися з деякими порадами приготування
60 хв032
Таке блюдо, як запіканка з макаронів і фаршу, не вимагає великих матеріальних і фізичних витрат, а тому заслужено користується особливою популярністю у
60 хв037
Це ласощі родом з дитинства, наші бабусі готували його на свята та дні народження. А на великих заходах частування подавалося як десерт, наприклад, за
котлети по-київськи класичні
1 год 30 хв033
Цій страві більш 200 років, за час існування з’явилося кілька різних варіантів його виконання. Декілька покрокових рецептів приготування котлет по-київськи — в добірці.
Грибний суп із заморожених грибів
60 хв036
Із заморожених грибів можна приготувати дуже смачний ароматний і корисний суп, скориставшись найкращим простим рецептом з покроковими фото.