Рецепти страв з пшеничного борошна
Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки1.2 г.
Жири74.9 г.
Вуглеводи342
ккалПшеничне борошно отримують в результаті перемелювання зерен пшениці. Різні сорти борошна відрізняються в основному ступенем його очищення і величиною помелу. Борошно грубого помелу містить більше висівок, багате мінеральними речовинами, вітамінами і більш корисне для здоров’я. Властивості пшеничного борошна низького очищення набагато багатше ніж у борошна вищого сорту, в якому майже не зберігається ніяких вітамінів.
Борошно застосовується для виготовлення різної випічки, хлібобулочних і макаронних виробів. Для того щоб розпушити і збагатити повітрям, борошно перед вживанням рекомендується просівати через сито.
Не одним пшеничним борошном єдині! Майже у всіх кухнях світу зустрічається картопляний хліб. У Німеччині при його приготуванні використовують житнє борошно
Ви яку випічку більше любите: солодку або солону? Якщо другу, то у “Зі Смаком” на цей випадок є просто-таки чарівний рецепт. Самса по ньому-захват і диво!
Сир в чистому вигляді не люблю, а ось випічку з нього обожнюю. Тісто виходить дуже ніжним і повітряним, неможливо відмовитися від шматочка-іншого.
Любов до вареників у мене з дитинства: бабуся-майстриня завжди готувала їх по-особливому! На відміну від тонких магазинних, вона робила їх пишними, майже що круглими.
Картопляні оладки надійно закріпили за собою образ ідеального сніданку або вечері. Ви знайдете їх у багатьох меню ресторанів в графі «Сніданки».
Коли хочеться перекусити свіжою випічкою, а часу зовсім мало, швиденько заважаю тісто на кекси. Ванільні, шоколадні, з начинкою і без … ці ласощі довго
Банани хоч і вважаються екзотичним фруктом, але на прилавках магазинів цілий рік. І ціни на них цілком доступні. Іноді наші яблука коштують дорожче.
У холодну пору року цитрусові десерти на вагу золота! І зовсім не через дорожнечу інгредієнтів, адже вони самі звичайні. Страви з лимоном відмінно піднімають
Офіційно заявляю: домашньої випічки багато не буває! Безумовно, для шматочка пирога привід завжди знайдеться, чи не так? А іноді ароматні ласощі прямо
Сир з родзинками — улюблена начинка для випічки моєї бабусі. Але не тільки ватрушки вона нею начиняла. Як зараз пам’ятаю: залітаємо ми з братом з