Рецепти страв з пшеничного борошна
Калорійність на 100 грам (кбжу):
9.2 г.
Білки1.2 г.
Жири74.9 г.
Вуглеводи342
ккалФрикадельки з рисом і томатною підливою – дуже смачне і зовсім не складне в приготуванні блюдо. Соус виходить дуже ароматним, при бажанні в нього можна додати свої улюблені...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.
Смажена корюшка – смачна рибка з хрусткою скоринкою, знайома багатьом не з чуток, при цьому її легко і швидко зможе приготувати кожен в домашніх умовах. Розглянемо детальніше, скільки...
По різноманітним простим рецептами з покроковими фото можна швидко і смачно приготувати дієтичні оладки з гречки на швидку руку. Гречані оладки з кабачків З гречки можна швидко приготувати...
Приготувати ситні і неймовірно смачні гречані млинці дуже просто, скориставшись одним з кращих рецептів з покроковими фото. Млинці з гречаного борошна на кефірі Дуже смачні гречані млинці можна.
Деколи під час смаження оладки на сковороді добре піднімаються, а після охолодження перетворюються в плоскі коржі. З’ясуємо, чому це відбувається, і розповімо, як приготувати
Смачний омлет у вишуканій подачі можна приготувати на сковороді за французьким рецептом мадам Пуляр, а також ознайомитися з деякими порадами приготування страви для правильного харчування (пх) з фото.
Таке блюдо, як запіканка з макаронів і фаршу, не вимагає великих матеріальних і фізичних витрат, а тому заслужено користується особливою популярністю у працюючих господинь.
Це ласощі родом з дитинства, наші бабусі готували його на свята та дні народження. А на великих заходах частування подавалося як десерт, наприклад, за весільним столом.
Цій страві більш 200 років, за час існування з’явилося кілька різних варіантів його виконання. Декілька покрокових рецептів приготування котлет по-київськи — в добірці.
Свято Світлого Великодня складно уявити без здобної паски, освяченої в церкві. Спекти її в домашніх умовах непросте завдання. Але якщо є кращі рецепти випічки, випробувані досвідченими кулінарами, то.
Паска царська великодня – сама смачна випічка, яка готується на Великдень. Тісто виходить приголомшливим і ароматним, Всі рецепти з фото, покроково описано. Можна експериментувати
Дуже смачні і красиві пасхальні паски можна приготувати на Великдень з сиром по простому рецептом з покроковими фото. Сирна паска «Пасхальна» Приготувати смачні великодні паски з сиром легко.
Паска з цукатами та родзинками — смачний варіант пасхальної випічки, яка повинна бути на кожному столі у Світле Христове воскресіння. Для додання особливого, цікавого смаку в тісто додають.
У переддень Великого свята в будь-якому магазині можна купити паску. Але купівельна випічка суха, позбавлена смаку, з відразливим запахом ванільної есенції. Тому багато господинь вважають
Фарбовані яйця і випічка – головне частування святкового столу на світле весняне свято. Протягом багатьох років наші бабусі пекли Олександрійський паска на топленому молоці.
Паска – головний атрибут святкового столу. Сьогодні з’являються нові рецепти, які поєднують класичну форму випічки і сучасні способи її приготування, наприклад, в хлібопічці.
Пахлава – найпопулярніша східна солодкість, традиційний десерт не тільки в Туреччині, але і в багатьох інших країнах. І якщо використовувати перевірені рецепти з покроковими фото, то такі ласощі.
Торт «Київський» – знаменитий десерт, який багато господинь намагаються повторити в домашніх умовах. Покроково розповімо, як спекти такий торт по ГОСТу, поділимося секретами рецепти
Якщо ви жодного разу не пробували такий десерт, як торт «Панчо», то обов’язково приготуйте його в домашніх умовах, а допоможуть вам в цьому покрокові рецепти з фото. Це...