Скільки і як смажити кабачки на сковороді?

як пожарити кабачки
Час приготування: 40 хв

Смажені кабачки – просте і швидке в приготуванні блюдо, яке люблять багато і постійно готують в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо детальніше, скільки часу і як правильно смажити кабачки в сковороді (кільцями з часником і майонезом).

Скільки часу смажити кабачки?

Найбільш поширений рецепт смаження кабачків – їх смаження тонкими кільцями в борошні, після чого до них додається заправка з майонезу і часнику.

У такому разі час смаження кабачків на сковороді становить 5-7 хвилин з кожного боку до готовності.

Дізнавшись, скільки смажити кабачки часу, розглянемо далі сам процес приготування, щоб знати, як їх смачно і швидко посмажити.

Як посмажити кабачки на сковороді (кружечками в борошні з часником і майонезом)?

  • Інгредієнти: кабачки, соняшникова олія, сіль, борошно, майонез, часник, свіжа зелень.
  • Загальний час приготування: 40 хвилин, час приготування: 30 хвилин, час приготування: 10 хвилин.
  • Калорійність: 88 калорій на 100 грам продукту.
  • Кухня: Слов’янська. Тип страви: гарнір. Кількість порцій: 2.

Приготування смажених кабачків проходимо в кілька етапів, тому розглянемо покроково, як смажити кабачки на сковороді з часником і майонезом:

  1. Ретельно промиваємо підготовлені кабачки в холодній воді, після чого нарізаємо їх на кільця товщиною 2-3 мм (при бажанні можна кабачки почистити від шкірки, але це не обов’язково).
  2. Нарізані кабачки, солимо і перчимо за смаком і залишаємо на 10-15 хвилин.
  3. У суху тарілку насипаємо борошно поки кабачки просолюється  і паралельно ставимо сковороду на великий вогонь і наливаємо в неї соняшникову олію.
  4. Кожне кільце кабачка вивалюємо в борошні з обох сторін і кладемо в сковорідку, обсмажуємо з кожної сторони 5-7 хвилин (стежимо, щоб вони не підгоріли).
  5. Смажені кабачки викладаємо в тарілку і змащуємо кожен шматочок підготовленим соусом (в окремій ємності змішуємо майонез і видавлені через часниковий прес кілька зубчиків почищеного часнику).
  6. От і все! Смачні смажені кабачки з часником і майонезом готові.

У висновку до статті можна відзначити, що знаючи, як посмажити кабачки на сковороді, Ви зможете швидко приготувати смачну страву з звичайних кабачків, яке дуже сподобається Вашій родині, друзям та близьким. Свої відгуки та корисні поради, як смажити кабачки кружечками з часником і майонезом, залишаємо у коментарях до даної статті і ділимося їй в соціальних мережах, якщо вона була Вам корисна.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 88 ккал
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь