Гарнір — це всього лише додавання до основної страви. Слово “гарнір «походить від французького»прикрашати, наповнювати”. Але іноді смачний гарнір може затьмарити собою і м’ясо, і рибу. Якщо вас цікавить питання, що подати на гарнір, то з більше трьох тисяч рецептів гарнірів ви знайдете що вибрати. А рецепти гарнірів з фото допоможуть вам подати їх красиво. Вибирайте! Гарнір можна приготувати до будь-якого основного блюда, тому є гарнір до м’яса , гарнір до риби, гарнір до курки, гарнір до Кролика. Як правило, використовують овочеві гарніри і круп’яні. Буває складний гарнір і простий. Відповідь на питання ” що приготувати на гарнір?» криється в основному блюді, до якого ви збираєтеся робити гарнір. Гарніри з овочів найбільш підходять до м’яса. Це гарнір з картоплі, гарнір з квасолі, гарнір з кабачків, гарнір з капусти, гарнір з цвітної капусти. Тому, якщо ви хочете приготувати гарнір до свинини, гарнір до баранини (наприклад, гарнір до шашлику, гарнір до відбивних, гарнір до стейка, гарнір до печінки) — сміливо готуйте овочі. Рецепти гарнірів до м’яса різноманітні, як то кажуть, на будь-який смак, але ми радимо вас приготувати овочі-гриль. Але, в принципі, овочі в будь-якому вигляді дуже добре поєднуються з м’ясом. Наприклад, непоганий гарнір до м’яса по-французьки — овочева суміш з броколі, стручкової квасолі, моркви. Крім цього, до м’яса ви можете приготувати такий оригінальний гарнір, як гарнір з гарбуза.

Що приготувати на гарнір

Каша теж може бути прекрасним гарніром. Гречка на гарнір, гарнір з сочевиці — смачний і звичний гарнір до котлет або гарнір до тефтелі. А ось гарнір до голубців, як правило, не потрібен. Але найбільш часто використовують рис на гарнір, Рецепти правильної варіння рису грають не останню роль, щоб вийшов смачний гарнір. Існує кілька варіантів, як приготувати рис на гарнір. Залежно від того, чи вважають за краще рис розсипчастий або кашею, вибирають різні сорти рису і варіант його приготування. Як варити рис на гарнір? Наша порада: на 1 порцію рису використовуйте 2 порції води. У киплячу підсолену воду висипте рис і, періодично помішуючи, варіть його близько 20 хвилин, а потім промийте рис. Якщо ви використовуєте пропарений рис, промивати не треба. Крім цього, розсипчастий рис готують на сковороді — спочатку зерна прожарюють, а потім потроху додають воду. Хочемо також нагадати, що гарніри з рису — це, перш за все, гарнір до морепродуктів. Рис відмінно підійде як гарнір до креветок, гарнір до смаженої риби, гарнір до сьомги. Але і рис до м’яса буде непоганий.

Якщо ви не знаєте, як і який приготувати гарнір, рецепти і поради наших читачів допоможуть успішно і зі смаком впоратися з цим завданням. До ваших послуг найрізноманітніші гарніри, рецепти з фото та інші таємниці смачного столу.

1 год 15 хв40
Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в.
1 год 15 хв40
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
1 год 10 хв10
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
рецепт картоплі часточками, запеченої у фользі
1 год 10 хв60
Запечена у фользі картопля завжди виходить м’якою, соковитою і ароматною за рахунок обраних приправ. Для запікання виберіть картоплю щільну і яка розварюється, щоб вона зберегла форму в готовій.
1 год 10 хв40
Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір...
55 хв10
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
Картопля часточками з майонезом в духовці
1 год 20 хв20
Варіант запікання картоплі часточками з майонезом дозволяє господині швидко і без особливих витрат приготувати вдалий і смачний гарнір до будь-якої страви. Майонез робить картоплю більш
1 год 55 хв100
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
1 год 15 хв40
З безлічі страв з картоплі незмінна популярність залишається у картоплі, запеченої часточками в духовці, і особливо з ефектом хрусткої скоринки. Для такого ефекту найкраще підходить
Картопля в беконі на шпажках в духовці
1 год 17 хв50
Любителів картоплі в будь-якому виконанні у нас багато, і в цьому рецепті пропонується ще один варіант запікання цього овоча з беконом – шашлик з картоплі в духовці. Для...
1 год 17 хв20
Запечена в духовці картопля з беконом у вершках – блюдо калорійне, але неймовірно смачне і іноді їм можна урізноманітнити домашній раціон, а якщо їсти в міру, то шкоди...
Картопля по-селянськи часточками
30 хв40
Картопля по-селянськи – це не назва страви, а скоріше, особливий спосіб запікання в духовці, як колись запікали в печі. Запечена картопля відрізняється красивим зовнішнім виглядом
рецепт картоплі з беконом і сметаною
1 год 30 хв20
Блюдо готується просто: картопля загортається в скибочку бекону і запікається в духовці під сметанним соусом. Поєднання смаків цих інгредієнтів досить оригінальне і за рахунок копченого
1 год 15 хв30
Дієтологи суворо ставляться до бекону, але страви з цим продуктом дуже смачні і ситні, тому багато готують і їдять їх із задоволенням. Чудовим варіантом запеченої в духовці картоплі...
Картопля-гармошка з беконом в духовці
1 год 40 хв40
Картопля ніколи не приїдається, і оригінальним варіантом з безлічі картопляних страв може бути у вас картопля-гармошка з беконом, запечена в духовці. Вона так іменується за цікаву нарізку бульб,.
1 год 40 хв30
Запечена в духовці картопля з беконом і сиром, а хто хоч раз готував – знає, їжа неймовірно смачна і красива. Серед різноманітних варіантів її приготування найкращим і найсмачнішим...
20 хв20
Запечена в духовці у фользі картопля з беконом вважається стравою калорійною і малокорисною, але дуже смачною і ситною. Готується страва просто і швидко. Для запікання вибирається картопля з.
1 год 5 хв6067
Для приготування страв на новорічний стіл необов’язково купувати дороге м’ясо, адже навіть з фаршу можна подати на стіл дуже смачне і ситне частування. Картопляні “
40 хв100122
Другі страви – це необов’язково дороге м’ясо, адже навіть з картоплі можна приготувати на новий 2022 рік щось просте, але смачне. Якщо не вірите, пропонуємо рецепт з докладним...
М'ята картопля
40 хв100282
Складно уявити святковий стіл без картопляного гарніру, будь то повітряне пюре або французький гратен. І навіть генії кулінарного світу дотримуються цієї думки. Наприклад, Джеймі Олівер включив м’