30 хв3
Люля-кебаб ідеально підходить для пікніка. Спробуйте варіант приготування з картоплі на мангалі. Страва виходить ситною, з приємним ароматом диму. Подавати частування можна зі свіжими
Запечена молода картопля в пергаменті
1 год 5 хв4
Цілий рік чекаю, коли ж на прилавках з’явиться молода картопелька. Звичайно, з неї не приготуєш так багато страв, як зі старої. Але все-таки гарнір з молодої картоплі виходить...
1 год 15 хв4
Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в.
1 год 15 хв4
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
1 год 10 хв1
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
рецепт картоплі часточками, запеченої у фользі
1 год 10 хв6
Запечена у фользі картопля завжди виходить м’якою, соковитою і ароматною за рахунок обраних приправ. Для запікання виберіть картоплю щільну і яка розварюється, щоб вона зберегла форму в готовій.
1 год 10 хв4
Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір...
55 хв1
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
Картопля часточками з майонезом в духовці
1 год 20 хв2
Варіант запікання картоплі часточками з майонезом дозволяє господині швидко і без особливих витрат приготувати вдалий і смачний гарнір до будь-якої страви. Майонез робить картоплю більш
1 год 55 хв10
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
1 год 15 хв4
З безлічі страв з картоплі незмінна популярність залишається у картоплі, запеченої часточками в духовці, і особливо з ефектом хрусткої скоринки. Для такого ефекту найкраще підходить
Картопля в беконі на шпажках в духовці
1 год 17 хв5
Любителів картоплі в будь-якому виконанні у нас багато, і в цьому рецепті пропонується ще один варіант запікання цього овоча з беконом – шашлик з картоплі в духовці. Для...
1 год 17 хв2
Запечена в духовці картопля з беконом у вершках – блюдо калорійне, але неймовірно смачне і іноді їм можна урізноманітнити домашній раціон, а якщо їсти в міру, то шкоди...
Картопля по-селянськи часточками
30 хв4
Картопля по-селянськи – це не назва страви, а скоріше, особливий спосіб запікання в духовці, як колись запікали в печі. Запечена картопля відрізняється красивим зовнішнім виглядом
рецепт картоплі з беконом і сметаною
1 год 30 хв2
Блюдо готується просто: картопля загортається в скибочку бекону і запікається в духовці під сметанним соусом. Поєднання смаків цих інгредієнтів досить оригінальне і за рахунок копченого
1 год 15 хв3
Дієтологи суворо ставляться до бекону, але страви з цим продуктом дуже смачні і ситні, тому багато готують і їдять їх із задоволенням. Чудовим варіантом запеченої в духовці картоплі...
Картопля-гармошка з беконом в духовці
1 год 40 хв4
Картопля ніколи не приїдається, і оригінальним варіантом з безлічі картопляних страв може бути у вас картопля-гармошка з беконом, запечена в духовці. Вона так іменується за цікаву нарізку бульб,.
1 год 40 хв3
Запечена в духовці картопля з беконом і сиром, а хто хоч раз готував – знає, їжа неймовірно смачна і красива. Серед різноманітних варіантів її приготування найкращим і найсмачнішим...
20 хв2
Запечена в духовці у фользі картопля з беконом вважається стравою калорійною і малокорисною, але дуже смачною і ситною. Готується страва просто і швидко. Для запікання вибирається картопля з.
1 год 5 хв6
Для приготування страв на новорічний стіл необов’язково купувати дороге м’ясо, адже навіть з фаршу можна подати на стіл дуже смачне і ситне частування. Картопляні “