Картопля з беконом у фользі в духовці

Запечена в духовці у фользі картопля з беконом вважається стравою калорійною і малокорисною, але дуже смачною і ситною. Готується страва просто і швидко. Для запікання вибирається картопля з невеликим вмістом крохмалю, щоб вона зберегла форму після випічки. У цьому рецепті запікаємо картоплю у фользі і у вигляді половинок бульб, обгорнутих тонкими скибочками бекону.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
20 хвДрук
  • Спочатку готуються вищевказані продукти для приготування страви. Картопля очищається і промивається холодною водою. Бекон вибирається будь-який на свій смак.
  • Картоплини розрізаються на половинки і з усіх боків посипаються сіллю і сумішшю перців.
  • Бекон нарізається гострим ножем максимально тонкими довгастими пластинками.
  • Беконними пластинками загортається підготовлену картоплю, і щоб збереглася форма, можна бекон скріпити зубочистками.
  • З фольги формуються “тарілочки” і в них кладеться картопля з беконом по 1-2 штуці. Верх для красивого запікання залишається відкритим.
  • Заготовки укладаються на деко і випікаються в духовці 35-40 хвилин при 200°С до рум’яного кольору бекону і готовності картоплі.

Блюдо декорується зеленню і подається до столу в цих «тарілочках». Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь