Часточки картоплі з паприкою в домашніх умовах

Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і борошна. Часточки виходять хрусткими зовні і з розсипчастою м’якоттю, як в кафе.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Картопля очищається від шкірки, промивається під проточною водою і нарізається поздовжніми часточками. Ця нарізка перекладається в глибокий посуд.
  • Потім до картоплі наливається рослинна олія і руками все перемішується, щоб часточки рівномірно були покриті олією.
  • У чистий пакет насипаються борошно, сіль, чорний перець і паприка. Ці сухі інгредієнти добре перемішуються.
  • Потім в пакет перекладається Картопляна нарізка. Пакет закривається, і картопля ретельно перемішується з сухою сумішшю, щоб вона повністю покрила картопляні часточки.
  • Деко застеляється шматком паперу для випічки і на нього рівним шаром укладаються картопляні часточки в паніровці.
  • Запікається картопля по-селянськи при 200 градусах протягом 40 хвилин і до рум’яної хрусткої скоринки.

Готову страву подається до столу гарячою і з будь-яким соусом. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь