Інгредієнти: Насіння і горіхи
Шпинат – справжній король серед зелені. Він дуже поживний, при цьому, як і будь-яка інша зелень містить мало калорій. Шпинат покращує травлення, підвищує еластичність судин, знижує тиск, підвищує.
Смузі з чорницею та молоком за своїми поживними властивостями добре замінюють сніданок або перекус протягом дня. У цьому рецепті, простий варіант з молока та чорниці, вам пропонується доповнити.
Смузі – це дуже смачний напій, який дуже люблять діти. Справді, він може посоперничати до смаку з багатьма десертами. Пропонуємо вам приготувати смузі на основі морозива, полуниці та...
Кожен пече це печиво по-своєму. Але сенс однаковий – горіхи, цукати тощо у рідкому заварному тісті, після випічки намазується шоколадом чи посипається горіхами. Зазвичай як основу рекомендують брати.
Історія сбризолони розвивалася у кілька етапів. Спочатку це був дуже скромний десерт для бідних із серії “Три чашки”. Тобто по склянці пшеничного та кукурудзяного борошна плюс цукор.
Верх торта прикрашають цукровою пудрою та створюють силует меча або хреста Святого Джеймса. Цей чудовий мигдальний торт названий на честь Сантьяго (Святого Джеймса), покровителя Іспанії.
Заатар (Za’atar) – суміш спецій із Близького Сходу, яка використовується у левантійській кухні. Заатар арабською мовою буквально означає чебрець. У північній Африці заатар – це суміш спецій, а.
Тішпішті (Tishpishti) – традиційний десерт, який сефардські євреї готують під час таких свят як Рош ха-Шана (Єврейський Новий рік) чи Песах. Особливо популярний тішпішті серед сефардських євреїв у.
Якщо ви хоч раз були в гостях у родичів у Хайфі, Тель-Авіві, Ейлаті або Нацерете, то в закуску на ім’я Хуммус ви закохаєтеся на все життя, серйозно і...
Бурекас, бурек — вид несолодкої випічки турецькою (мабуть, анатолійського) походження, популярний у країнах колишньої імперії Османа і сусідніх з ними. Схожий на пиріжки, але робиться
Гарбуз однаково добре підходить як для приготування основних блюд, так і для десертів. Гарбузова панна-котта з карамеллю виходить неймовірно ніжною, ароматною та яскравою.
Перед вами рецепт смачного та корисного салату – салат з язиком – це відмінний делікатес, тому що язик за смаковими якостями не зрівняється з будь-яким іншим видом м’яса....
Як приготувати болгарський суп “Таратор”? Елементарно. При приготуванні можна використовувати не лише зелену цибулю, а й іншу зелень: кінза, петрушка. З приправ до цибулі
Салат з яловичим язиком задовольнить найвибагливіших гурманів і подарує справжню насолоду, адже він подається з оригінальним полуничним соусом. У салат входить яловичий язик, гриби
Ревані (Revani) – класичний десерт, який є присутнім у турецькій кухні з часів Османської імперії. Також іноді його називають рабані (Rabani). Існує думка, що назву ревані десерт отримав, коли.
Детальний рецепт приготування солодкої національної азербайджанської випічки з горіхами – бадамбура. У горіхову начинку додають прянощі – кардамон, ваніль. Є варіанти бадамбури з яєчним білком у начинці.
Шекербура – це національна страва азербайджанської кухні, що є десертною випічкою з начинкою з горіхів, цукру і кардамону. Процес приготування Шекербура (шакер бура) –
Бакинські мутакі – це звичайні рогалики (або майже звичайні), які обов’язково припадуть вам до смаку… Мутакі – страва азербайджанської кухні. Фактично це звичайні рогалики.
Банички – традиційна страва болгарської кухні. Банички є різновидом старовинної болгарської страви баниця. Банички в Болгарії вважаються однією з найулюбленіших страв.