Калорійність на 100 грам (кбжу):
17.5 г.
Білки
47.5 г.
Жири
2.0 г.
Вуглеводи
505
ккал
Калита
45 хв100300
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
сінабони з маком
2 год 35 хв0407
Цей рецепт Сіннабон нагадує класичний, тільки в начинці замість кориці використовується мак. Можливо, булочки вийдуть трохи менш ароматними, але вони обов’язково залишаться дуже і дуже смачними.
1 год 25 хв0251
Ще один варіант незвичайної, але дуже смачної паски. Мабуть, вона чимось віддалено нагадує Краффін – така ж листкова, повітряна і легка. Тут немає звичних всім родзинок, зате є...
25 хв50273
Масляна позаду, а це означає, що пора згадувати, які частування ми любили до тижня млинців. Безумовно, в нашій родині особливою популярністю користувався маковий рулет.
Здобні булочки з маком
50 хв100242
Ви коли-небудь замислювалися, наскільки довгий шлях проходили ті чи інші страви, щоб потрапити до нас на стіл? Ось наприклад здобні булочки з маком. Всім знайомі, всіма улюблені, їх...
2 год 0 хв40584
Цей торт просто незрівнянний. Поєднання макових коржів і вершкового кавового крему – це щось. Коли я його їм, одночасно згадую тірамісу і мамин маковий бісквіт.
0470
Варення з абрикосів без кісточок – смачний десерт, який цілком можна заготовити на зиму. Розглянемо кілька простих рецептів консервації густого продукту, який сподобається всій родині.