Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал

Страви з овочів — велика складова частина нашого раціону. З них готують салати, подають теплими або холодними. Овочі тушкують, смажать, запікають, відварюють. Супи, борщі, рагу, овочева ікра, (всього не перерахувати) – це незначна частина страв, приготованих з овочів. Більшість господинь робить зимові заготовки овочів: мариновані огірки, помідори, томатний сік, кабачки. Кращі рецепти з овочів завжди є на нашому сайті.

Що приготувати з овочів

Готувати смачні овочеві страви для сім'ї і навіть для святкового столу можна з самих звичайних, звичних компонентів. Тушкована морква і обсмажена цибуля створюють певний, тільки їм властивий аромат і смак. Якщо до них додати солодкий болгарський перець, то аромат тут же зміниться. Додайте сюди помідори, трохи паприки і зелені – ось і готове овочеве блюдо.

Не можна обійти стороною приготування ікри з баклажанів або кабачків. Ікра з баклажанів виходить більш гострою насиченою, а кабачкова – ніжна, з приємним ароматом пасерованої моркви. Існує маса варіантів, що приготувати з овочів. Головне – уважно вивчати рецепти, які знаходяться на нашому сайті, і тоді приготування смачних страв з овочами стане для вас звичною справою.

48 год 0 хв4
Цукати з буряка – це оригінальне частування, яке можна приготувати будь-якої пори року. Ласощі доповнюють чай або використовують для начинки різної домашньої випічки.
30 хв1
Як вимочувати баклажани від гіркоти Баклажани – дуже популярний овоч. Його варять, смажать, запікають, готують ікру, гасять. Баклажани – складова багатьох перших та других страв, закусок.
15 год 0 хв4
Цукати з ревеню – це цікаве за смаком і дуже апетитне частування, яке сподобається і дорослим, і дітям. Такий натуральний десерт стане чудовою альтернативою іншим магазинним ласощам.
15 год 0 хв6
Цукати з кабачків порадують вас насиченим смаком та приємною помірною насолодою. Таке частування точно сподобається як дорослим, і дітям. Для того, щоб приготувати оригінальний десерт
20 хв4
Паста з лососем та вершками (Pasta con salmone e panna) – традиційна італійська страва з пасти. Нижче ми наводимо простий рецепт пасти з лососем, яким поділилася з нами...
30 хв3
Паста з креветками (Pasta con gamberoni) – традиційна страва італійської кухні. Рецептів пасти з креветками в Італії безліч. Найпопулярніші рецепти пасти з креветками припускають приготування
30 хв4
Різотто з гарбузом і моцареллою (Risotto con zucca e mozzarella) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви різотто. Найголовнішою відмінністю будь-якого різотто є кремова консистенція.
40 хв6
Крем-суп із гарбуза (Vellutata di zucca) – традиційна страва італійської кухні. Італійський рецепт гарбузового крем-супу зазвичай передбачає попереднє пасерування овочів, а перед подачею
15 хв1
Піца маринара або піца алла марінара (Pizza Marinara) – традиційна страва італійської кухні. Піца маринара є різновидом неаполітанської піци і являє собою піцу, покриту лише томатним
20 хв2
Піца капрезе (Caprese Pizza) – традиційна страва італійської кухні. Піца капрезе є різновидом італійської піци, яку прикрашають помідорами чері, моцареллою ди буфала, оливковою олією
5 год 5 хв4
Соус для піци (Pizza sauce) – традиційний італійський соус із томатів, який використовується для приготування піци. Соус для піци зазвичай готують із свіжих або консервованих помідорів з додаванням.
60 хв4
Це простий та універсальний рецепт соусу для піци зі свіжих томатів. Помідори найкраще взяти сорту Сан Марцано або інші сливоподібні, тому що в них більше м’якоті та нижче...
30 хв4
Пепероната (Peperonata) – традиційна страва італійської кухні. Пепероната є овочевою стравою з солодкого перцю, який тушкується разом з цибулею, часником і томатами.
2 год 25 хв4
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
60 хв6
Зіті (Ziti) – традиційна страва італійської кухні. Зіті є формованою пастуою у вигляді невеликих трубочок. Зіті часто порівнюють з пенне, але у зіті кінці зазвичай зрізані по прямій...
35 хв5
Паста з гарбузовим пюре (Pasta con zucca cremosa) – традиційна італійська страва. Це чудовий вегетаріанський рецепт приготування пасти. Він не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний.
50 хв4
Різотто з креветками (Risotto ai gamberetti) – один із численних варіантів приготування всіма відомої італійської страви з рису – різотто. Різотто зазвичай готують із круглозерного рису з високим.
45 хв4
Пастичо ді різо (Pasticcio di Riso allá moda di Cavour) – італійська запіканка, виготовлена ​​з рису.  Камілло Бенсо, перший прем’єр-міністр Італії, граф Кавур, дуже любив рис
30 хв4
Спагетті з брокколі та мигдалем (Spagetti con crema di broccoli e mandorle tostate) – один вегетаріанських варіантів приготування спагетті, найпопулярнішого різновиду італійської пасти.
20 хв5
Паста аль помодоро (Pasta al pomodoro) – традиційна страва італійської кухні з пасти. Паста аль помодоро є швидким варіантом приготування пасти в томатному соусі. Пасту аль помодоро можна.