Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал

Страви з овочів — велика складова частина нашого раціону. З них готують салати, подають теплими або холодними. Овочі тушкують, смажать, запікають, відварюють. Супи, борщі, рагу, овочева ікра, (всього не перерахувати) – це незначна частина страв, приготованих з овочів. Більшість господинь робить зимові заготовки овочів: мариновані огірки, помідори, томатний сік, кабачки. Кращі рецепти з овочів завжди є на нашому сайті.

Що приготувати з овочів

Готувати смачні овочеві страви для сім’ї і навіть для святкового столу можна з самих звичайних, звичних компонентів. Тушкована морква і обсмажена цибуля створюють певний, тільки їм властивий аромат і смак. Якщо до них додати солодкий болгарський перець, то аромат тут же зміниться. Додайте сюди помідори, трохи паприки і зелені – ось і готове овочеве блюдо.

Не можна обійти стороною приготування ікри з баклажанів або кабачків. Ікра з баклажанів виходить більш гострою насиченою, а кабачкова – ніжна, з приємним ароматом пасерованої моркви. Існує маса варіантів, що приготувати з овочів. Головне – уважно вивчати рецепти, які знаходяться на нашому сайті, і тоді приготування смачних страв з овочами стане для вас звичною справою.

20 хв20
Холодний борщ по-литовськи досить популярний не тільки в Литві, і є різні варіанти зі зміною його інгредієнтів. Незмінними для такого борщу залишаються варений буряк і заливка овочевої нарізки.
1 год 10 хв30
Національні кухні світу мають багато рецептів холодних супів: окрошки, таратори, борщики, ботвіньї, холодники та інші. Варіантом легкого і освіжаючого супу для літнього столу може бути у вас холодний.
1 год 20 хв50
Литовський холодний борщ традиційно готується на жирному кефірі, але не всім кефір подобається. У цьому рецепті готуємо цей суп на сметані і воді. Наповнюючі інгредієнти залишаються такими ж,.
Холодний литовський борщ на кефірі
10 хв40
Класика холодного литовського борщу, або “шалтиборщая”, передбачає основою супу кефір, відварений, запечений або маринований буряк і додавання свіжого огірка, яєць і зелені.
1 год 15 хв40
Класичне поєднання простих продуктів – картопля і гриби, а блюдо виходить ситним і дуже смачним, та й готується просто і швидко. Картоплю нарізаємо по-селянськи, тобто часточками, і в.
1 год 15 хв40
Паприка добре поєднується з картоплею, надає їй насиченість кольору і особливий смак, особливо якщо взяти паприку копчену. У цьому рецепті запікаємо картопляні часточки в паніровці з паприки і.
1 год 10 хв10
Хорошим і смачним варіантом приготування картоплі як гарніру або самостійного блюда буде у вас картопля, запечена часточками в сметано-часниковому соусі. Сметана робить картоплю соковитою, м’
рецепт картоплі часточками, запеченої у фользі
1 год 10 хв60
Запечена у фользі картопля завжди виходить м’якою, соковитою і ароматною за рахунок обраних приправ. Для запікання виберіть картоплю щільну і яка розварюється, щоб вона зберегла форму в готовій.
1 год 15 хв40
Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє...
1 год 10 хв40
Будь-які овочі, запечені в духовці і в рукаві, а картопляні часточки не виняток, виходять не тільки дієтичними, але і дуже смачними, а рукав зберігає їх соковитими. Змінюючи набір...
30 хв10
Поєднання інгредієнтів (консервованої квасолі і кукурудзи) дещо незвичайне, але вдале, і салат на основі пекінської капусти виходить дуже ситним і смачним. Готується такий салат швидко і просто, що.
20 хв20
Салати мають “постійну прописку” в кожній родині і на будь-якому столі, і як варіант цієї страви, може бути у вас салат з пекінської капусти з кукурудзою і шинкою....
55 хв10
Картоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
20 хв20
Салат на основі пекінської капусти, копченої курки і кукурудзи – блюдо яскраве, ароматне, з вишуканим смаком і одночасно просте в приготуванні, що може бути варіантом для святкової трапези.
Картопля часточками з майонезом в духовці
1 год 20 хв20
Варіант запікання картоплі часточками з майонезом дозволяє господині швидко і без особливих витрат приготувати вдалий і смачний гарнір до будь-якої страви. Майонез робить картоплю більш
20 хв40
Ніжна і корисна пекінська капуста, соковитий помідор і солодкувата кукурудза – це поєднання в салаті має чудовий смак. Салат відноситься до категорії вітамінних страв, простий в приготуванні (помити.
1 год 55 хв100
Картоплею “в одежинці” кулінари називають загорнуту в бекон картоплю і запечену в духовці. У цьому варіанті картопля виходить в рази ситніше і смачніше і буде мати оригінальний вигляд,.
1 год 15 хв40
З безлічі страв з картоплі незмінна популярність залишається у картоплі, запеченої часточками в духовці, і особливо з ефектом хрусткої скоринки. Для такого ефекту найкраще підходить
Картопля в беконі на шпажках в духовці
1 год 17 хв50
Любителів картоплі в будь-якому виконанні у нас багато, і в цьому рецепті пропонується ще один варіант запікання цього овоча з беконом – шашлик з картоплі в духовці. Для...
60 хв60
Салат на основі пекінської капусти і консервованої риби, а в цьому рецепті тунця, – рецепт незвичайний, але своїм смаком вас приємно здивує. Цей полегшений напівовочевий і малокалорійний варіант.