Калорійність на 100 грам (кбжу):
1.3 г.
Білки
0.1 г.
Жири
6.9 г.
Вуглеводи
32
ккал

Страви з моркви готують нечасто, морква зазвичай служить додатковим інгредієнтом інших страв. Проте, рецепти з моркви існують.

Що приготувати з моркви

Морквина — суперовоч, в ній багато каротину і вітамінів, тому найкорисніше, це вживати сиру моркву. Наприклад, в салатах. Відмінна пікантна овочева закуска-морквина з часником. Не менш смачна, морква маринована, яку також можна заготовити про запас. Але моркву можна їсти не тільки в свіжому вигляді, є маса варіантів, що приготувати з моркви. Є морква тушкована, рецепт морквяних котлет ви теж напевно чули. Морквяні котлети, оладки, омлети — ось, що можна приготувати з моркви ще. Причому такі страви з моркви прості. Рецепти солодких страв з моркви теж є. Це морквяний торт, морквяний пиріг, навіть для варення використовують моркву. Рецепти з моркви загальнодоступні і дуже корисні. Мабуть, найпопулярніший рецепт з моркви, це морквина корейська. Незважаючи на те, що з’явився він в нашому кулінарному арсеналі не так давно, рецепт корейської моркви встиг завоювати всенародну любов.

Морква Корейська — смачна пікантна закуска, яка підходить до багатьох м’ясних і овочевих страв. Крім цього, морквина корейська —рецепт, який може бути використаний для приготування інших страв, де використовується як інгредієнт морква корейська. Рецепт цієї закуски насправді дуже простий, корейська морква в домашніх умовах легко готується і виходить навіть краще покупної. Спеції і розпечену рослинну олію, в цьому і полягає головна хитрість, як приготувати моркву по-корейськи. Використовують червоний і чорний перець, коріандр, сіль, цукор, часник, оцет. Нарізана морквина передавлюється з цими інгредієнтами, а потім заливається розпеченою рослинною олією. Ось вам і відповідь на питання, як приготувати корейську моркву. Приємного апетиту!

60 хв6
Вегетаріанський борщ – це дуже смачне та апетитне обіднє рішення для тих, хто дотримується посту чи не їсть м’ясо з етичних міркувань. Поживний борщ за вегетаріанським рецептом зможе.
45 хв6
Вегетаріанський щавлевий суп готується без м’яса та яєць. Виходить дуже легкий і смачний супчик із кислинкою. Для збільшення калорійності супу і щоб зробити його більш ситним, можна додати.
1 год 30 хв10
Любителям супів обов’язково сподобається і стане в нагоді рецепт супу зі свіжих білих грибів з куркою. Супчик виходить наваристим і дуже ароматним. Таку першу страву оцінять навіть ті,.
1 год 40 хв8
Однією з улюблених перших страв є суп із опеньками і м’ясом, т. я. у нашій сім’ї дуже люблять різні супи у будь-яку пору року. Восени я заморожую опеньки...
55 хв6
Грибний суп із заморожених лісових грибів з картоплею – це прекрасна, ароматна і смачна перша страва.  Використання лісових грибів у кулінарії слов’
1 год 15 хв6
Кожна господиня має випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякий бульйон, що залишився, заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольника...
2 год 0 хв4
Білі гриби по ситності прирівнюються до м’яса і будь-якій страві надають неповторного смаку і аромату. У цьому рецепті вам пропонується приготувати суп із боровиків класичним способом.
1 год 40 хв7
Кожна господиня має в запасі невелику кількість грибів для приготування першої страви, але найсмачніший суп виходить зі свіжих грибів. У даному рецепті вам пропонується приготувати суп зі свіжими.
2 год 5 хв6
Такий розсольник виходить поживним та ситним, незважаючи на пісність бульйону – по суті, бульйон овочевий. Кислинка солоних огірків та аромат грибів роблять його особливо смачним.
1 год 20 хв7
Усі, хто любить гриби, нізащо не відмовляться від миски ароматного супу зі свіжих білих грибів на курячому бульйоні. Перша страва виходить із яскравим та насиченим грибним смаком. Такий...
50 хв3
Літній суп із польовими опеньками порадує вас своїм ароматом. Ситну страву актуально готувати на обід. Спробуйте простий та смачний варіант домашнього грибного супу. 
1 год 30 хв8
Розсольник з куркою та маринованими огірками – відмінний варіант гарячої першої страви для господинь, які не мають часу для готування. Розсольник можна приготувати про запас на кілька днів.
60 хв6
Представляємо рецепт смачного наваристого супу з опеньками та сметаною на курячому бульйоні. Від такого обіду важко відмовитись. Особливо смачно виходить, якщо додати багато свіжого
55 хв6
Абсолютно вегетаріанський суп з овочів, грибів і вермішелі сподобається тим, хто не любить супи на жирних м’ясних бульйонах. Він не дуже калорійний, підійде також тим, хто слідкує за.
1 год 5 хв5
Суп із заморожених білих грибів смачний та виглядає дуже апетитно! Готувати суп із заморожених грибів значно швидше, ніж возитися із сушеними, або взагалі сирими. Виходить грибний суп ароматний.
50 хв4
Смачний, ароматний суп із лісових опеньків та локшини. Просто чудова страва для всієї родини! Як приготувати суп з опеньками та локшиною
1 год 40 хв4
Томатний суп з квасолею – це апетитна, навариста та насичена за смаком страва для вашого ситного домашнього обіду. Подавайте гарячий суп із хлібом, зеленню та іншими доповненнями до...
Суп з опеньками замороженими
45 хв8
Хочу поділитися простим і швидким рецептом смачного та легкого супу із замороженими опеньками. Ароматний і наваристий супчик можна приготувати і зі свіжих грибів, але в мене цього разу...
3 год 0 хв2
Морквяний чай – це незвичайний напій, який сподобається багатьом. Для приготування використовують солодку соковиту моркву, яка додасть напою як яскравий колір, а й насичений смак.
1 год 40 хв1
М’ясний бульйон – це універсальний продукт, на основі якого готується величезна кількість смачних та ароматних страв. Для того щоб бульйон вийшов прозорим, важливо постійно знімати пінку, а для.