Вегетаріанський щавлевий суп

Вегетаріанський щавлевий суп готується без м’яса та яєць. Виходить дуже легкий і смачний супчик із кислинкою. Для збільшення калорійності супу і щоб зробити його більш ситним, можна додати квасолю.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 502 ккал
Білки: 3.8 г
Жири: 48.8 г
Вуглеводи: 11.6 г
Кроки
45 хвДрук
  • Як приготувати вегетаріанський суп? Квасолю замочіть на ніч, вранці промийте і можна варити суп. Поставте каструлю з водою на плиту, доведіть воду до кипіння, опустіть туди квасолю.
  • З цибулі зніміть лушпиння, моркву очистіть, наріжте овочі кубиками. На розігріту сковорідку влийте олію, обсмажте до м’якості цибулю та моркву. Потім додайте до них спеції та протушкуйте ще 2-3 хвилини.
  • Картоплю помийте, очистіть, наріжте кубиками, покладіть у каструлю, варіть до м’якості.
  • Коли картопля та квасоля розвариться, додайте овочеву засмажку та лавровий лист.
  • Щавель і зелень помийте, струсіть рідину і наріжте, додайте в каструлю. Посоліть до смаку, проваріть ще 5-7 хвилин.
  • Готовий щавлевий суп подавайте до столу зі свіжою зеленню та хлібом, за бажанням можна заправити суп сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь