Суп «Рататуй»

Суп «Рататуй», як страва французької кухні, готується подібно до овочевого рагу з таким же ім’ям, але до нього додаються курячий бульйон з консервованою квасолею. Овочі для супу обсмажуються і набір їх може бути різним, що залежить від сезону, а густоту супу можна змінити на свій смак. До такого супу традиційно подаються сухарики або обсмажений багет із плавленим сиром.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 105 ккал
Білки: 2.0 г
Жири: 6.1 г
Вуглеводи: 10.1 г
Кроки
60 хвДрук
  • Насамперед підготувати всі інгредієнти для супу «Рататуй». Овочі почистити та промити.
  • Потім усі овочі нарізати невеликими кубиками.
  • У каструлі з товстим дном обсмажити до прозорості цибулю, додати подрібнений часник із сіллю та прованськими травами і при помішуванні посмажити ще пару хвилин.
  • Далі перекласти на каструлю нарізку цукіні, баклажана, кабачка і посмажити до м’якості овочів.
  • Потім покласти в каструлю помідор і посмажити ще 3-4 хвилини.
  • До обсмажених овочів додати дві столові ложки томатної пасти, консервовану квасолю, сіль із чорним перцем, залити все курячим бульйоном і перемішати. Поварити суп на невеликому вогні протягом 15-20 хвилин, зняти пробу та відкоригувати смак.

Приготовлений суп «Рататуй» розлити по мисках і гарячим подати до столу, доповнивши сухариками. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь