Вегетаріанський борщ

Вегетаріанський борщ – це дуже смачне та апетитне обіднє рішення для тих, хто дотримується посту чи не їсть м’ясо з етичних міркувань. Поживний борщ за вегетаріанським рецептом зможе приготувати кожен. Для цього використовуйте просту покрокову інструкцію.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 81 ккал
Білки: 2.6 г
Жири: 3.5 г
Вуглеводи: 9.5 г
Кроки
60 хвДрук
  • Квасоля наперед замочуємо воді мінімум на 4 години. Найкраще залишити продукт на ніч. Після вимочування занурюємо квасолю в чисту воду в каструлі і варимо близько півтори-двох годин.
  • У цей час займемося іншими продуктами. Моркву очищаємо та нарізаємо невеликою соломкою.
  • Так само обробляємо буряк.
  • Подрібнюємо цибулю з часником і всі овочі з’єднуємо у сковороді. Обсмажуємо їх до м’якого стану на олії близько 10 хвилин. Перед початком готування поливаємо буряк лимонним соком, щоб він зберіг свій яскравий колір. А щоб усунути зайву кислоту, додайте цукор.
  • Помідор промиваємо та натираємо на тертці. Таким чином, ми отримаємо однорідну масу і видалимо шкірку.
  • У розм’якшені овочі відправляємо подрібнений болгарський перець, масу з помідора, сіль та спеції. Готуємо все разом ще 5 хвилин.
  • Добре промиваємо капусту і дрібно шаткуємо її ножем. Опускаємо її в готову квасолю та варимо 5 хвилин.
  • Очищаємо картоплю, промиваємо її під водою і ріжемо на невеликі кубики. Кубики картоплі відправляємо в каструлю разом із засмажкою.
  • Перемішуємо вміст каструлі та варимо до готовності картоплі. Наприкінці додаємо сіль.
  • Після того, як додали сіль, варимо суп ще кілька хвилин і вимикаємо вогонь. Далі борщу можна дати настоятися під кришкою більш насиченого смаку.

Вегетаріанський борщ готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь