Практично у всіх людей в перевазі залишається їжа, яка не є прісної. Сіль і інші спеції нерозлучні з приготовленою їжею. Незважаючи на різноманіття інгредієнтів, що володіють яскраво вираженим смаком і запахом, хотілося б особливо виділити часник.
Часник, як інгредієнти
Цей маленький і пахучий «товариш» є важливою складовою кухонь світу. У будь-якої домашньої господині або у професійного кухаря цей продукт є невід’ємною частиною кухонного реквізиту.
В незалежності від того, що приготувати з часнику якесь блюдо без використання інших компонентів не вийде (крім маринованого), він відіграє важливу роль в кулінарії. Майже кожен рецепт (не рахуючи десертів, зрозуміло) включає в себе використання часнику. Він допомагає додати страві особливий пікантний смак і аромат. Якщо в кафе додати часник в замовлений борщ, то вже буде смачно як вдома.
Безумовно, завдяки цьому інгредієнту, з’являється можливість приготувати різні частування. Він прекрасно поєднується з усіма видами супів, доповнює своїм амбре м’ясо, а салати набувають приємні нотки гостроти. Будь-яка закуска стане з ним сильною, а гості ніколи не підуть засмученими. Використовувати цей компонент під час приготування не тільки не забороняється, але і навіть вітається.
55 хв525
Цього року у нас квашена капуста стала стратегічним запасом — наготували її стільки, що кінця банкам не видно. Звичайно, просто так їсти її набридає, щі
3 год 30 хв1030
Дивно, як одне і те ж по суті блюдо можуть готувати в різних кінцях світу. Мужужі — це грузинський варіант всім відомого холодцю. Готують його зазвичай з таких.
19 хв82
У нас в родині рибний день не тільки по четвергах. Ми любимо балувати себе рибними стравами частіше, ніж м’ясними. Тому у мене в морозилці завжди
40 хв6155
Складно придумати більш ледачу випічку, ніж оладки. Почнемо з того, що тісто готується всього 5 хвилин. А щоб довести оладки до рум’
45 хв5169
Досвідчені господині знають, що купувати фарш в магазині не варто. Якість у нього досить сумнівна. Краще піти на ринок в кінці дня і сторгувати пристойний
1 год 40 хв8176
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало.
20 хв866
Вже багато років не купую яловичий або свинячий фарш — рівно з тих пір, як дізналася цей рецепт. Всім відомо, яким шкідливим і важким може бути червоне м’
55 хв670
Всім прекрасно відомо, що борошняне шкодить фігурі. Я з тих, хто любить погризти сухарики або побалувати себе смачною випічкою. Єдине, що мене рятує —
1 год 10 хв5166
Не можу назвати себе працьовитою господинею. Якби не діти, прибиралася б в будинку раз на місяць. Не те що я заради них прибираю, просто вони мені ще й...
20 хв6137
Батарея консервації в погребі – це впевненість у завтрашньому дні для нашої людини. І як би сильно господиня не вправлялися, більш вдалої закуски