Бутерброди з в’яленими помідорами і вершковим сиром – це класика італійської кухні, яку можна подати як аперитив перед основною стравою або ситно перекусити. Такі брускетти обов’язково сподобаються всім любителям ароматних трав, хрумкого хліба та вершкового післясмаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет 120 гр.
- Помідор в’ялений 50 гр.
- Сир вершковий 3-4 ст. л.
- Часник 1 зуб.
- Лимонний сік 1-2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готуємо продукти згідно зі списком вище.
- Ріжемо багет на досить товсті шматочки і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин при температурній відмітці в 200 градусів.
- Вершковий сир змішуємо з подрібненим часником, соком лимона, також сіллю і меленим перцем.
- Сирну масу наносимо на охололий багет.
- Викладаємо пікантні томати.
- За бажанням прикрашаємо свіжим чебрецем і приступаємо до дегустації. Смачного!