Суп з польовими опеньками

Літній суп із польовими опеньками порадує вас своїм ароматом. Ситну страву актуально готувати на обід. Спробуйте простий та смачний варіант домашнього грибного супу. 

Інгредієнти
Порції: +3
На порцію
Калорії: 60 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 4.9 г
Вуглеводи: 3.2 г
Кроки
50 хвДрук
  • Почнемо готувати суп із польовими опеньками. Лугові опеньки заздалегідь промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 25-30 хвилин.
  • Потім зливаємо воду, заливаємо нову і знову ставимо каструлю на вогонь.
  • Чистимо картопля і ріжемо її дрібними кубиками.
  • Кладемо картопля до опеньків. Можна додати сіль та перець.
  • Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на велику тертку.
  • Обсмажуємо на олії до прозорості.
  • Коли картопля буде готова, в каструлю додаємо піджарку з моркви та цибулі. Варимо суп ще 5 хвилин та знімаємо з вогню. Розливаємо по тарілках, подаємо до столу у гарячому вигляді. Порційно можна додати свіжої зелені та сметани. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь