Намазка з оселедця і плавленого сиру для бутербродів

Намазка з оселедця для бутербродів є чудовою закускою, яка доречна для будь-якого приводу. Готується намазка досить легко. Консистенцію закуски вибираємо самостійно. Хтось любить відчувати шматочки, а хтось гладкішу однорідну текстуру.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • Готуємо інгредієнти. Дістаємо оселедець. Нарізаємо довільно вершкове масло.
  • Оселедець очищаємо від нутрощів, шкіри та кісток. Розрізавши філе на частини, кладемо в чашу подрібнювача та додаємо вершкове масло. Перебиваємо до однорідності.
  • Моркву добре промиваємо та кладемо в каструлю. Заливаємо водою та варимо до готовності. Моркву можна приготувати у мікрохвильовій печі. Охолоджуємо її та звільняємо від шкірки. Плавлений сирок і моркву відправляємо у чашу подрібнювача та пробиваємо.
  • Подрібнені компоненти кладемо у миску.
  • Перемішуємо до однорідності. Якщо консистенція не влаштовує, можна пробити масу занурювальним приладом.
  • Перед подачею намазку охолоджуємо. Розподіляємо по хлібобулочних виробах. За бажання прикрашаємо зеленню.

Подаємо до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь