Намазка з оселедця для бутербродів є чудовою закускою, яка доречна для будь-якого приводу. Готується намазка досить легко. Консистенцію закуски вибираємо самостійно. Хтось любить відчувати шматочки, а хтось гладкішу однорідну текстуру.
Інгредієнти
Порції: –+
- Оселедець 350 гр.
- Морква 180 гр.
- Сир плавлений 2 шт.
- Сіль за смаком
- Масло вершкове 180 гр.
Кроки
- Готуємо інгредієнти. Дістаємо оселедець. Нарізаємо довільно вершкове масло.
- Оселедець очищаємо від нутрощів, шкіри та кісток. Розрізавши філе на частини, кладемо в чашу подрібнювача та додаємо вершкове масло. Перебиваємо до однорідності.
- Моркву добре промиваємо та кладемо в каструлю. Заливаємо водою та варимо до готовності. Моркву можна приготувати у мікрохвильовій печі. Охолоджуємо її та звільняємо від шкірки. Плавлений сирок і моркву відправляємо у чашу подрібнювача та пробиваємо.
- Подрібнені компоненти кладемо у миску.
- Перемішуємо до однорідності. Якщо консистенція не влаштовує, можна пробити масу занурювальним приладом.
- Перед подачею намазку охолоджуємо. Розподіляємо по хлібобулочних виробах. За бажання прикрашаємо зеленню.
Подаємо до столу. Смачного!