Хочу порекомендувати відмінний рецепт закусочної пасти із часникових стрілок на бутерброди. Приготування закуски практично не забере часу. Намазка на бутерброди виходить ароматною і в міру гострою, чудово поєднується зі свіжими овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Часникові стрілки 500 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Рослинна олія 1.5 ст. л.
На порцію
Калорії: 73 ккал
Білки: 1.2 г
Жири: 5.7 г
Вуглеводи: 3.2 г
Кроки
- Приступимо до приготування часникових стрілок на бутерброд. Підготуйте часникові стрілки. Переберіть та ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, обріжте бутони. Наріжте стебла кілька частин.
- Нарізані часникові стрілки викладіть у чашу блендера, додайте сіль та необхідну кількість рослинної олії та доведіть до однорідної гладкої консистенції. Щоб подрібнити часникові стрілки, можна використовувати також кухонний комбайн або пропустити через м’ясорубку з дрібною насадкою.
- Банки ретельно вимийте за допомогою губки та миючого засобу, простерилізуйте в мікрохвильовій печі, в духовці або на водяній бані. У стерильні банки розкладете подрібнену часникову масу. Добре закрутіть чистими сухими кришками. Закуску можна зберігати в контейнерах в холодильнику.
- Готову пасту можна подавати зі свіжим чорним хлібом або білим батоном, намазавши на хлібобулочні вироби. Така закуска чудово поєднується з помідорами, огірками та м’ясними виробами.
Смачного!