Рецепти намазок на хліб та бутерброди
З’явилася необхідність швидко перекусити – приготуй різноманітні смачні намазки на хліб і бутерброди. Переглянь дивовижну добірку рецептів з яскравими докладними фото. Дізнавайся час приготування, переваги, недоліки і чудове розмаїття версій бутербродів.
Намазки – найпопулярніший і іноді такий необхідний перекус з шматочком свіжого хліба
Вибирай найцікавіші і незвичайні рецепти намазок на сайті гастрономічних новацій smachnoho.com.ua. Оціни варіанти намазок з грибами, яйцями і шинкою, зеленню, твердими і плавленими сирами, рибою, бринзою, сулугуні і сиром. Створи неповторну оригінальність в кожному бутерброді!
Будь-який дієтолог або прихильник здорового харчування скаже, що перекушування на ходу – це погано. Але бувають випадки, коли іншого виходу просто немає. Тоді і приходять на виручку саме бутерброди. Варіацій намазок на хліб, тости або багети безліч. А інгредієнти для бутербродних паст знайдуться в будь-якому холодильнику. Для зменшення калорійності можна використовувати зерновий хліб, хліб з висівками або галетное печиво.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах намазок:
- Оселедець;
- Сметана;
- Лимони;
- Зелена цибуля;
- Петрушка;
Цікавий рецепт:
- Яєчно-цибулева намазка на бутерброди: зварені круто яйця крупно натерти. Дрібно нарізати цибулю. Промаринувати. Змішати вершкове масло, сметану. Додати сіль, перчик, дрібно нарізану свіжу зелень. З’єднати всі інгредієнти.
- Намазка з плавленого сиру на хліб: варені яйця подрібнити за допомогою терки. Плавлений сирок натерти, змішати з сиром будь-якої жирності в пропорції 2:1. З’єднати яйця, сирно-сирну масу, дрібно нарізану свіжу зелень. Додати майонез, сметану, йогурт за бажанням. Посолити, поперчити.
- Козацька намазка з сала на хліб: пару раз пропустити сало через м’ясорубку. Додати роздавлений часник. Підсолити, поперчити. Ретельно перемішати.
- Намазка з авокадо на бутерброд: авокадо подрібнити блендером до стану пюре. Змішати з натертим плавленим сиром. Посолити, поперчити, додати дрібку меленого коріандру. Прикрасити свіжим кропом.
- Намазка з бринзи: ретельно подрібнити блендером свіжу кінзу, ядра волоських горіхів і часничок. Окремо натерти бринзу, змішати її з вершковим маслом. З’єднати обидві маси. Старанно перемішати.
- З оселедця: натерти варені яйця, подрібнити цибульку і філе оселедця. Змішати всі компоненти з м’яким вершковим маслом. При подачі присипати свіжою зеленню.
П’ять найшвидших рецептів намазок:
- Сирна намазка з часником на хліб за 3 хвилини.
- Намазка на хліб з оселедця.
- Зелена намазка з сиру і зелені.
- Намазка з плавленого сиру і яєць.
- Намазка з авокадо для бутербродів.
Корисна порада:
- Якщо плавлені сирки помістити на півгодини в морозилку, то натерти їх буде значно простіше.
- Якщо намазка вийшла рідкуватою, то згустити масу можна натертим твердим сиром. Він прекрасно поєднується з величезною кількістю інгредієнтів.
- Різноманітні горіхи, кунжут, оливки або маслини, ароматна зелень і пряні спеції дозволять збагатити і урізноманітнити смак намазок на хліб і бутерброди навіть з найпростіших продуктів.